Jump to content

caki007

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pzdrav ljudi Dugo me nije bilo, naravno ja imam vec polozen ispit al molim vas ako imate najnovije skripte opceg dijela. Naime, prijatelj mi polaze a nema materijale (policijski sluzbenik)! Puno Vam HVALA mail: caki007@net.hr
  2. Mislim da ces morati polagati ponovo. Ne zelim govoriti unaprijed, mozda neces trebati sve polagati, vjerojatno samo posebni dio ispita?
  3. Evo samo da zahvalim ljudima što su mi slali skripte za opći dio ispita. A što se tiče posebnog dijela, to mi nitko nije mogao niti pomoći, jer sam dobio obračun plaće, i ostale pojmove vezane za nju. Evo još jedanput riječi zahvale, a vi koji niste položili nemojte se uopće brinuti, jer uopće nije tako strašno kao što sam mislio, jedino je malo poduže trajalo nego što sam očekivao, ali znate kako se kaže "sve je dobro, što se dobro završi"
  4. Molim posebni dio ispita za računovodstvenog referenta. Inače više sam orijentiran komunalnom gospodarstvu, ali u prijavnici za ispit mi piše računovodstveni referent! Polažem ovaj tjedan, tj. u petak 27.02.2009. Molim što prije ako ima tko skripte. Help mail: caki007@net.hr :tuzan:
  5. Evo tek sam prije dva dana saznao za vas. Molim da mi pošaljete skripte odnosno pitanja posebnog djela ispita financija za SSS, i opći dio ispita. Radim kao vježbenik u jednoj općinskoj upravi, tj. kao računovodstveni referent. Inače sam osoba s invaliditetom, pa ako možete što prije da mi pošaljete materijale za SSS, jer mi vježbenički ističe 14.01.2009, odnosno moram ispit prijaviti sad za 10 dana. Što mislite da ću dobiti iz posebnog djela, pošto sam u opisu posla rač. referent? Dal imaju kakva pitanja iz oba djela ispita? e-mail: caki007@net.hr Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija