Jump to content

ULT

Korisnik
 • Broj objava

  14
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Dečki moram se pohvaliti da sam danas konačno dobio rješenje o pravu na otpremninu. Nadam se da bude i lova kada je bude. Htio bi samo onima koji su poslali zahtjev i čekaju reći da budu strpljivi. Pozdrav svima. Budite uporni i strpljivi. (znam da je to sada lako reći)
 2. Zahtjev je pravno sastavljen sa svim klasama i ur. brojevima te preslikama koje ste naveli, vjerojatno je ponestalo love. Nisam predao rješenje o časnom otpustu. Da nemam rješenje o časnom otpustu, ne bi ni mogao ostvariti mirovinu. Kakva je situacija kod nas netko će se onda sjetiti (mislim u MORH) da nema rodnog lista pa vjenčanog itd samo da ne bi platili.
 3. Hvala na potpori, ja ću još malo pričekati, a onda zvati . Šta bude da bude.
 4. Glavno da je nisu ukinuli. Znači strpljen spašen , pa makar bila i sljedeće godine samo neka bude. Kad bi barem došlo rješenje u pozitivnom smislu, lakše bi se čekalo, a ovako se mogu sjetiti nagodinu i reći ko je dobio dobio je. Kada dobijete rješenje ako nije problem javite. Hvala.
 5. Ostvario sam invalidsku mirovinu zbog profesionalne nesposobnosti za rad prema članku 15. ZOPHBDR , uzrok 100% posljedica sudjelovanja u obrani suvereniteta RH. Znači 100% profesionalna. Rješenje sam dobio 13.kolovoza 2009. Molim Vas da mi netko odgovori na pitanje: Dali se još uvijek isplaćuje 525kn i šest bruto plača po činu? Zahtjev sam poslao preporučeno 3. Rujna.2009.
 6. Stari Legenda si. Nekad baš paše malo kritike, a i paše da se pojadaš, nekako ispadne da te tu nekako bolje razumiju . Psiho terapija.
 7. Ovih dana baš nešto radim upao je neki“fuš“ pa se nisam javljao .Kritike su na mjestu. Nešto sam probavao tražiti, ali mogu ti reći da mi je sve ravno. Kada ću se razduživati valjda će neko reći šta dalje i kuda. Moje isprike, imam osjećaj da sam te onako baš dobro razljutio, a ti onako fino u rukavicama. Normalno je da se je glupo ponavljati.
 8. Bok! Hvala na podršci, mislim da treba biti uporan jer ovo je naša zadnja borba i nema uzmicanja ni mm.Ne znam da li sa rešenjem koje dobiješ ideš na mirovinsko da bi ostvari onu akontaciju do konačnog izračuna mirovine ? Pozdrav i također ti želim puno sreće.
 9. Zamislite neki dan su me pozvali u postrojbu, navodno da je zvala neka ženska iz stožera da bi ja trebao potpisati izjavu da se slažem sa time da mi daju častan otpust sa 31.studenim.2008.g. Kakva je to izjava koju ja potpisujem a ti mi govoriš što da napišem!!! Kako sam i prije napisao da se ne ponavljam, a Vi to znate da od rješenja o nesposobnosti ima rok 45dana da se napravi častan otpust s pravom na mirovinu po članku 11. Kako to kod nas biva rješenje sam dobio u srpnju, ( o nesposobnosti ) rešenje o razrešenu dužnosti 29.10.2008. s 1.10.2008. i po zakonu oni su mene htjeli umiroviti
 10. Bok! Kao što sam i obećao da ću se javiti. Bio ja danas na LP tražio razgovor, objasnio ljudima isto tako kako ste i Vi meni objasnili, i ne će te vjerovati sa puno razumijevanja prema mojoj situaciji, produljili bolovanje do siječnja iduće godine, rekla je dr. „ ide Božić i Nova godina ,a kako su oni brzi evo vama do sjećanja valjda će se do tada razriješiti situacija“. Hvala Vam svima i pozdrav
 11. Znam da me se hoće riješiti što prije. Ne mogu ne uzimati k srcu neke stvari kad su pojedini ljudi koji ti kroje sudbinu jako bezobrazni. (blago rečeno) .Naučio sam svaki posao koji sam radio raditi časno i pošteno niko nije savršen da ne bi bilo da nisam imao pogrešaka. (zadnje ocjene 6g „osobito se istiće“ ) Ful sam u zelenom sa stručnim i vojnim školama, a za mene nema mjesta. Kad ja ne znam, dobro igrati nogomet i tenis sa određenim ljudima . Sad nek igraju kako hoće, to sad nije ni bitno. Zato sam i sad takav , ovo je moja posljednja borba i uložiti ću sve napore da dobijem tu bitku. Ž
 12. Poštovani kolega ne bojim se ja da će oni mene vratiti na posao jer me ni nemaju kuda vratiti.(nakon ove kalvarije nisam u stanju obući odoru) Postrojba moja je ugašena zajedno sa mnom! Hoću reći da sam neraspoređen, tj tek prije dva dana sam dobio razrješenje dužnosti sa 1.10.2008. Taj dokument je trebao stići nakon 3 mjes. bolovanja. Od II. Zdravstvene komisije sam dobio da sam nesp. sa 10.07.2008. Problem je u LP-u jer me oni forsiraju da moram predati papire u Tvrtkovu i zadnji put prije dva mj. sam im rekao da to ide automatikom da u roku cca 45 dana trebam dobiti častan otpust, no među
 13. Puno Hvala, Ne znam kako samo komisiju uvjeriti da je to ispravan postupak. Za sada sam svoju dr. zamolio da na uputnici napiše bolovanje do časnog otpusta. Vidjet ćemo već u ponedjeljak što će oni reći na to. Nemam se više živaca boriti s njima. Bok!
 14. Molio bih nekoga da mi pomogne. Završetkom srednje škole, koju sam završio '91, krenuo sam na odsluženje u jednu od prvih generacija ročnog sastava, po odsluženju vojnog roka priključio sam se u obranu Domovine stupivši u redovni djelatni sastav OS RH u lipnju,1993g, Sudionik sam akcije Bljesak i Oluja HV mi je prva radna organizacija u kojoj sam ikada radio. Po činu sam nadnarednik. 2007. godine sam upečen na redoviti lječnićki pregled gdje sam dobio ocjenu 1, jer sam se od 2005g liječio kod psihijatra. S obzirom da sam '73 godište htio sam i dalje raditi u HV , a kod nas su se uvijek de
×
×
 • Napravi novi...