Jump to content

Amre

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Amre objavio

  1. Ja to razumijem ali se bojim da me netko od stanara iz zlobe ne prijavi. Znaci mogu bez problema pustiti sestru da zivi u njemu?
  2. Ugovora o najmu stana. Dali moram raditi ugovor i placati porez na xy iznos najma na tom podrucju. Ili sam izuzeta od toga s obzirom da se ovdje radi o sestri, i dajem joj stan na koristenje bez naknade.
  3. Pozz svima. U vlasnistvu sam stana ali se nalazim vec dugi niz godina u inozemstvu. Ustupila bih stan na koristenje sestri. Nema iznosa najma. Jel i dalje moram placati porez raditi ugovor ili ne s obzirom da mi je to sestra. Nigdje ne mogu naci zakon koji kaze ista o tome.
  4. ultra puno ti hvala, malo smo istraživali tržište, ja se inače bavim komercijalnim poslom, tako da poslovno surađujem sa jako puno firmi i stekla sam doista puno poznanstava ali ono što ne mogu naći jesu ti dobavljači...
  5. planiramo otvoriti takvu vrstu obrta( suprug i ja) e sad, ne znamo sve cake, kako0, šta, od koga nabaviti robu, kako krenuti, koji su prvi koraci nakon otvaranja obrta pa ako netko može pomoći, hvala vam velika.. imamo neke firme za koje bi radili..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija