Jump to content

Novi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ančice hvala na tvojoj podršci, no s obzirom na odgovor Anonimnog, o ovome ne vrijedi dalje gubiti vrijeme. Kako nam u državi pišu, provode i tumače zakone sve se svodi na onu "Kadija te tuži, kadija ti sudi.." Mislim da ovaj topic treba završiti ovdje. Lijep pozdrav svima i hvala na vašim mišljenima.
  2. Još nitko nije odgovorio na na ovo: Naime što bi se dogodilo da postupim prema ovom dijelu "Pravila ponašanja..." ( dodano na kraju mog posta), da tri puta namjerno prekršim pravila Foruma. Mora li Admin izvršiti ovaj dio "Pravila ponašanja...", jer to je javno napisano i dostupno, pa i to valjda spada pod zakon. "Ukoliko pojedini korisnik prekrši navedena pravila slijedi mu upozorenje. Ponovi ih li ponovno uslijedit ce mu bann (progon s forum) na tjedan dana. Ako treci puta prekrsi pravilo biti ce trajno potjeran s foruma te ce svi njegovi postovi biti obrisani." Lijep pozdrav, Novi.
  3. Htio bih malo pojasniti moj razloge odlaska i traženja da se postovi obrišu. Nikada nisam pokrenuo niti jedan topic koji bi vrijeđao bilo koga ili na bilo koj način. Zadnji od njih je: "Mensa, test inteligencije": "Jeste li i kada rješavali test inteligencije koji će pokazati koliki Vam je IQ, ako niste evo prilike. Kliknite na link dolje, kada se otvori stranica sa desne strane imate link "Online IQ test", nemojte ga odmah otvoriti. Prije toga pripremite sat ili kontrolirajte vrijeme na zaslonu. Vrijeme: 20 minuta. Naime toliko možete potrošiti za rješavanje testa. Budite pošteni pa nemojte koristiti više vremena, a ako ste i iskreni napišite ovdje svoj rezultat. Evo link: http://www.mensa.hr/ Nakon testiranja evo mog rezultata: 152 "Mensa je međunarodna udruga inteligentnih pojedinaca. Ciljevi su Mense: prepoznavanje i afirmacija inteligencije na dobrobit čovječanstva; podrška istraživanju prirode, značajki i upotrebe inteligencije; pružanje poticajne intelektualne i društvene sredine članovima. Jedini je uvjet za učlanjenje u Mensu postizanje rezultata boljeg od onog koji postiže 98% populacije na standardnom testu inteligencije, koji se provodi pod nadzorom ovlaštenog psihologa Mense." Uglavnom moji postovi su ovakve vrste pa je teško zaključiti da vrijeđam ostale članove ili "razvaljujem" topice. Uglavnom, tu je ekipa, njih nekoliko koji na svaki objavljeni topic izlaću iz zasjede i onda nastaje vrijeđanje koje više ne želim trpiti, a Admin to očito odobrava jer ne uvažava moje zahtjeve za brisanjem.
  4. Poštovanje Zex, evo i mene "pisca" postova i čovjeka koji želi otići sa Foruma (naravno ne vašeg ), pa ću i ja nešto konstatirati i postaviti jedno pitanje. Ne tvrdim da sam u pravu, nego želim "čuti" vaš odgovor, hvala. Članak 44. (1) Autor može za drugoga osnovati pravo iskorištavanja autorskog djela ili mu prepustiti ostvarivanje autorskog prava ugovorom, davanjem odobrenja (dozvole) za korištenje ili drugim pravnim poslom." Naime prema "Pravilima ponašanja na forumu" koja su dostupna svakom članu iz njih se nigdje ne vidi da sam ja dao bilo kome takva prava, a da sam ih našao u tim pravilima ne bih se registrirao na taj Forum. Evo link pa vas pozivam da se i sami uvjerite: http://www.novagradiska.com/site/forum/viewtopic.php?id=102 ........................................ Drugo, zanimljivo pitanje, a vjerujem bit će i vaš odgovor: Naime što bi se dogodilo da postupim prema ovom dijelu "Pravila ponašanja..." ( dodano na kraju mog posta), da tri puta namjerno prekršim pravila Foruma. Mora li Admin izvršiti ovaj dio "Pravila ponašanja...", jer to je javno napisano i dostupno, pa i to valjda spada pod zakon. "Ukoliko pojedini korisnik prekrši navedena pravila slijedi mu upozorenje. Ponovi ih li ponovno uslijedit ce mu bann (progon s forum) na tjedan dana. Ako treci puta prekrsi pravilo biti ce trajno potjeran s foruma te ce svi njegovi postovi biti obrisani." Lijep pozdrav, Novi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija