Jump to content

Croat

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. ako ovo pitanje nije u ispravnom podforumu,molim moderatora da ga premjesti u ispravni podforum. trazim savjet u svezi odugovlacenja sudskog postupka. prije 13 godina sam imao saobracajnu nesrecu u kojoj nisam kriv i sud je to vec potvrdio i druga strana je dobila svoju kaznu koju je odlezala i najvjerojatnije vec i zaboravila ali ja jos uvijek cekam na odstetu od njegovog osiguranje. sudski postupak se odugovlaci i slane su pozurnice i zahtjev za zaštitu prava na suđenje u razumom roku. nakon 11 godina od tuzbe donesena je presuda koja je osim nekih nebitnih detalja totalno u moju korist. osiguranje je ulozilo zalbu koja je skoru u svim detaljima usvojena tako da je postupak vracen na pocetak. moje pitanje je sljedece: da li postoji mogucnost tuzbe na nekom evropskom sudu za ljudska prava ? hvala na odgovorima.
  2. tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja. imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?
  3. zubar mi je radilo zube (most) a da nije provjerio da li je to uopce moguce i nakon par dana sam zavrsio na hitnoj zbog upale kostiju. zubi i most su izvadjeni, i na hitnoj su mi potvrdili da je greska zubara koji je to radio a da nije cak ni slikao zube prije radjena tog mosta. zube sam platio (15 000 Kn) odmah nakon sto su stavljeni a racun nisam dobio,dakle radio je na crno. imam neke svjedoke koji mogu potvrditi da mi je taj zubar radio zube kao i poruke slane preko WhatsApp-a.mjesto radnje i mojeg stanovanja je karlovac,pitanje da li mogu pokrenuti sudski spor u zagrebu ili mora biti bas u karlovcu i naravno,trazim odvjetnika koji je spreman pokrenuti tuzbu,zainteresirani se mogu javiti na pp.
  4. imao sam prometnu nesrecu u kojoj nisam krivac i sudski spor sa osiguranjem je pokrenut prije vise od 8 godina. ostao sam nesposoban za bilo koji rad tako da trazim odstetu koja iz toga proizlazi. nakon toliko godina sam izgubio povjerenje u odvjetnika tako da ovim putem trazim misljenje i eventualno odvjetnika koji se spreman preuzeti taj slucaj. svom odvjetniku sam potpisivao blanko punomoci pa me zanima na koji nacin mogu oduzeti punomoc da novac od osiguranja vise ne ide na njegov racun nego na moj,kao sto sam napisao,nemam vise povjerenja u njega.hvala.
  5. sud mi traje 8-9 godina. radi se o saobracajki. ja sam u pravu ali odugovlaci se zbog nebitnih sitnica. trazim odvjetnika koji je spreman tuziti karlovacki opcinski sud zbog sporosti. nudim 50% od nadoknade zbog sporosti ili po dogovoru. www.danideni@web.de
  6. bok svima (posto mi je ovo prvi post) da ne otvaram novu temu sa istim pitanjem. sud mi traje nekih 8-9 godina,radi se o saobracajki,ja sam u pravu ali nikako docekati presudu.cuo sam za tu mogucnost "tuzba zbog sporosti suda" sada sam i ovdje nesto procitao,odlucio sam tuziti sud samo zbog principa.dosta mi je te zajebancije i odugovlacenja,tu se vec radi o ljudskom dostojanstvu. ako mi netko moze poslati taj formular za podnosenje tuzbe zbog sporosti ili jos bolje ako zna odvjetnika koji je spreman za 50% odstete podnjeti tuzbu (karlovacka zupanija) zbog sporosti bio bih jako zahvalan. www.danideni@web.de
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija