Jump to content

gring01

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gring01 objavio

  1. Pozdrav, dali itko zna, naime imam obrt već dvije godine(sad će biti u 4 mj.)radi se o elektromehaničarskom obrtu i pošto sam ja sa otoka dali su mi subvenciju da ne trebam polagati majstorski ispit odmah nego u roku od 2 god. pošto mi sad to ističe u 4 mj. zanima me dali me mogu prisilno zatvoriti i koja je procedura.Ja cu majstorski ispit prijaviti ali polaganje mi je tek u 11mj.hvala...
  2. postoji potpisani ugovor za pozajmicu na 24 mjeseca i platna lista po kojoj ja to vračam
  3. Ovo je čista ucjena vrati mi novce ili nema radne knjižice, Što bi meni značilo da nemogu sad ma biro rada ali i kako može očekivat da mu vratim to sad u cijelosti..
  4. dali je to provjerena informacija u zakonu stoji tako? Jer onda mi je sad čekati 8 dana u protivnom zvati državni inspektorat rada?
  5. Naime dobio sam otkaz od poslodavca da sam višak radne snage i da ne trebaju više moje radno mjesto, naveo je zbog gospodarskih razloga u odluki o redovitom otkazu kojeg sam dobio poštom potpisanog od direktora.Otkazni rok mi je bio mjesec dana i 2 tjedna kojeg sam danas završio. Danas mi je kad sam odlazio rekao da mi nemože vratiti papire prije nego platim u cijelosti pozajmicu koju mi je firma dala na ugovor od 24 mjeseca. Naravno prvo sam dobio otkaz i sad bi tu pozajmicu koju sam vračao na rate trebao vratit u cijelosti (30 000kn) zanima me kome da se obratim i dali on ima pravo iz bilo kojeg razloga zadržat moju knjižicu???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija