Jump to content

zec13

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Da, tuzba je bila za smetanje posjeda
  2. Pozdrav, Problem mi je sljedeci. U posjedu sam djelica zemlje iza kuce, koji je u vlasnistvu susjedne kuce. Cak je tuzbom dokazan protiv susjeda dokazan posjed i imam pravomocnu sudsku odluku o tome. No i dalje, susjedi ne prestaju odlagati svoje stvari na tom komadu zemlje, a ja te stvari uporno micem nazad. Na tom djelu postoji i vocka koju odrzava i berem. Imam osjecaj da bi stvari mogle eskalirati u neki fizicki sukob jednog dana pa me zanima kakve su mi mogucnosti vezano za te pravne peripetije, tj. da li ikako taj posjed moze postati moje vlasnistvo. I to sve zato jer su moji preci, kao i preci susjeda nekada davno bili inertni i nije im se dalo otici do katastra pri kupnji/prodaji zemlje... Unaprijed hvala na odgovoru!
  3. Dakle, htio bi organizirati tombolu u svrhu prodaje jedne pokretnine. Koji su pravni aspekti kojima bi morao udovoljiti i da li je to moguce ikako kod nas. Zvijezda vodilja mi je ona zenska koja je organizirala tombolu za prodaju vile u Austriji. Hvala
  4. Platio KronicnaStranka i Superheroj, hvala na savjetima. Dosao sam do toga da sam sam sebe proglasio ludim, Vrapče mi je daleko. Problem je u tome da ja lijepo djevojci pricam preko telefona: "Piše ovako, Ostale mobilne Nula - 1500 minuta mjesecno, plaćaš 150 kuna"... E da, i djevojka je luda isto Kada se sve zbroji i stavi na vagu 849 kuna protiv tone izgubljenih živaca+zahebancije sa sudom+sudski troškovi+nemam opipljivi dokaz - jasno vam je zašto sam platio. I neka se netko uguši sa mojih 849 kuna (onih životinja). Kletva bačena, amen Hvala svima na pomoči i onim moronima koji su pisali nešto samo da napišu nešto!
  5. Ugovor imam, ali onaj stari gdje sam bio na Easy tarifi i tada nije još bilo spomena o nikakvim opcijama. Našao sam arhivu web stranica, ali naravno zadnja stranica koju imaju spremljenu je u 7 mjesecu 2007., prije nego šta su izdali te opcije. Znači i u tom pogledu sam sjeban, nemam nikakvih dokaza nego je samo moja riječ protiv VIP-a. Počinjem razmišljati da se idem odmorit u Vrapče, izgleda da mi se pričinjavaju brojevi Još da se barem ne bavim profesijom gdje u slučaju da krivo pročitam i kažem broj, mogu stotine poginut Dakle, kako to ide kada ne platim račun??
  6. Na VIP mreži imam pretplatu već neko vrijeme, ali s obzirom da mi je cura na T-mobile, sam odlučio uključiti tarifnu opciju Ostale mobilne 0(nula)- koje za 150 kuna mjesecno omogućuju besplatne pozive prema ostalnim mobilnim mrežama a plaća se samo uspostava poziva 25 lipa. Jedne od bitnijih stavki koje su postojale i naravno napisane sitnim slovima: 1. Pozivi su besplatni (uz plaćanje uspostave poziva) samo ako se zove od 19-07 sati radnim danom i u bilo koje doba dana subotom i nedjeljom. 2. Ograničena minutaža za jedan mjesec je 1500 minuta Ovo zadnje je u biti stavka koja me i privukla!!! Da bi sada dobio račun 859,00 kuna! Gledam kako, zašto, pa to je nemoguće jer znam da sam pazio i nije moguće da sam prošao 1500 minuta. Idem ja malo na VIP-ove stranice kada ono, pod uvjetima korištenja (isti tekst koji sam čitao mjesec i pol dana ranije), piše da imam maksimalno 400 minuta mjesečno, a onda nakon toga se naplaćuje po normalnoj tarifi. Šećer na kraju je da ja naravno nisam iskopirao taj tekst gdje su uvjeti korištenja, jer kome bi palo na pamet da je jedna ovakva firma sposobna na ovako podle korake. Zovem VIP i pokušavaju me operateri uvjeriti da je od početka bilo 400 minuta ograničenja. Nisam zadrta budala koja nije spremna uvažiti tuđe mišljenje i da mislim da sam ja uvijek u pravu, ali znam šta sam pročitao i šta me privuklo na tu opciju. Je li itko imao sličnih iskustva, i da li postoji kakvog lijeka za ovako nešto?? Šta me sprječava da ne platim račun i ne prebacim se na t-mobile ili tele2? Hvala unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija