Jump to content

ldelac

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Obnavljan je glavni vodovod. Kod spajanja sata u dva navrata je dodavana cijev kako bi se podigla visina cijevi a kako bi sat od vode bio u nivou dvorišta . I dodavana je i šahta jer su to neke gotove šahte.( šahte su stavljene jedna na drugu) radove je izvodilo komunalno društvo. sad je propustilo na jednom od ta dva dodana spoja koja su izveli komunalci, ali iza sata dakle iscurilo je preko 40 m3 u zemlju, oni kažu naših! Osim žalbe na račun što još preostaje ?
  2. iza smrti mog djeda, ostalo je dvoje punoljetne djece i dvoje maloljetne te supruga. supruga se odrekla svog djela i djela maloljetne djece u korist najstarijeg sina (kako bi ostvarila pravo na dječiji doplatak). isto je napravila i punoljetna kći. sada je umro najstariji sin, pa nas onda maloljetnu djecu, (u cije ime se majka odrekla), a i ovu onda punoljetnu kćer, zanima dali mi imamo ikakvo pravo na toj zemlji koja, nije niti bila spominjana na ostavinskoj raspravi iza bake. nego smo culi da bi to kao sada bila naknadno nađena imovina. dali je to naknadno nađena imovina ili ipak ne i dali mi u cije ime se majka odrekla ipak imamo nesto od toga. pomagajte.
  3. Nakon smrti oca koji je oporučno ostavio meni i bratu nekretnine,a maćehi pravo doživotnog uživanja. Maćeha sudskim putem uspjeva dobiti da se opruka poništi i dobiva 2/12 na svim nekretninama. Ona nije radila bila je domaćica i maćeha......... Brat i ja smo u to vrijeme bili maloljetni.Na sudu smo bili sami bez ikoga pred njom i njenim odvjetnikom imali smo jednog odvjetnika kojem bas i nismo bili zanimljivi. Zanima me dali netko moze pomoci koji bi bio način da ju maknemo sa posjeda, dali da čekoamo da umre ili isplata ili ima nešto jednostavnije ona ima kćeri koje su koliko znam državljanke SAD. Dali one nasljeđuju njen dio kada ova umre. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija