Jump to content

dsoul82

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.media-zoom.com
  1. dsoul82

    Pozdrav

    evo da se i ja upišem. Sve Vas pozdravljam i zahvaljujem Legalisu na mnogo korisnih informacija LP Hrvoje
  2. dsoul82

    pitanje

    Zahvaljum na odgovoru Imam jos jedno pitanje, zaposlio bih osobu koja ima 49 god i na burzi je vec vise od godinu dana , pa me zanima dali imam kakve sanse za dobivanje drzavnih poticaja s obzirom da bi to bio prvi stalno zaposlen na moj obrt? Unaprijed zahvaljum na odgovoru Lijep pozdrav!
  3. dsoul82

    pitanje

    Poštovani , Zanima me informacija vezana uz dodavanje dodatnih djelatnosti za obrt Danas sam bio u zapoljskoj i htio dodat nekoliko djelatnosti na svoj obrt međutim bio sam zatečen neznanjem službenika koji tamo rade pa eto reko da se obratim Vama. Dodao bi djelatnosti vezane uz web dizajn ,marketing i graficke usluge pod grafickim uslugama bi se odvijalo priprema za tisak,graficki dizajn i posredništvo pri tisku (Naci od neke tiskare uzeo određen materjal npr.vizitke i prodao skuplje) međutim oni tamo nemaju pojma što su grafičke usluge pa mene zanima da li ja mogu zatrazit otvaranje djelatnosti (18.1) s obzirom da bi navedene djelatnosti radio u vlastitom stanu? Hvala na odgovoru Lijep pozdrav!
  4. et da prvo pozdravim tu sve na forumu imam jedno pitanje mislim nadograđivati jos jedan kat odnosno podici visoko potkrovlje na postojeci objekt medutim nemam rijesenu cesticu do kraja u ulici pa me zanima dali je potrebno ishoditi do kraja idvajanje čestice ili je moguce nest pocet radit i ishodit neke papire (glavni projekt) s obzirom da je postupak pokrenut ili nema nista dok cestica nebude rijesena
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija