Jump to content

noira

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Molim Vas, da li mi moze netko pomoci kako napisati zahtjev za dobivanjem skrbnistva nad djetetom i tuzbu za alimentaciju. Imam trogodisnje dijete koje zivi sa mnom, s partnerom nisam skupa dvije i po godine, priznao je dijete, viđa ga kako se dogovorimo, ali izbjegava placanje alimentacije, s obzirom da dijete zivi sa mnom, zelim srediti i skrbnistvo , tj. ozakonit. Ja i partner nismo bili vjencani !!! Moja adresa lidium@net.hr
  2. Mama (82. godine ) i ja živimo u kući za koju smo mislili da je naše vlasništvo, slućajno sam vidjela da je općinsko kad sam pokušala vaditi vlasnički list, zanima me na koji način možemo otkupiti ,da li vrijedi vlasništvo putem dosjelosti, da li su nas trebali obavijestiti i sl.
  3. dobila sam rješenje na koje sam se žalila zahvaljujući Vašoj stranici, na moju žalbu još nisam dobila odgovor ali zato sam danas dobila opomenu izvršenja novčane kazne i troškova postupka...što sad da se radi...hvala!
  4. Moj je problem s t- mobile tj. napalačuju mi uslugu koja ja aktivirana telefonskim putem preko agenta i isto tako deaktivirana preko agenta, Unlimited opcija...i naplačivali su mi godinu dana iznos od 100 kuna..žalila sam se , i dobila objašnjenje da nema pravne osnove za žalbu
  5. ok, popunim prigovor i onda samo napišem objašnjenje za prigovor..jeli to dovoljno... trebat će mi puno mašte za ovaj naš pravosudni sustav
  6. sorry, da li mi možete poslati primjer prigovora mailom...jer sutra mi je rok...pa da mislim cijelu noć, hehe..svaka čast na ovoj stranici tko je osmislio ...pronašla sam Vas u zadnji čas.
  7. hvala puno...još samoi treba napistai žalbu ili prigovor...hmhmhmhm...
  8. 3.studenog 2007. godine su me zaustavili, a vozačka mi je istekla 17.10.2007. godine, kažnjena sam po članku 241.st9. i članku 4 st 1 gdje kažu da mi je obvezno osiguranje isteklo dana 17.10.2007. godine.
  9. pozdrav...upravljala sam vozilom bez vozačke dozvole, 15 dana neregistrirsno vozilo(mislila sam da je tolerancija mjesec dana), i sad sam dobila kaznu od 1000 kuna za taj prekršaj i još 1000 kuna jer nisam sklopila ugovor o obveznom osiguranju u prometu, zanima me..što osiguranje ne vrijedi mjesec dana nakon isteka registracije...i koje su moje sad mogućnosti osim da platim kaznu...hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija