Jump to content

zooky29

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani,hitno trebam pomoć.imao sam kredit koji mi je bio vezani u hipoteku kao jamstvo,kredit sam digao kod ekonomske analize ili ti poznatijih kao lihvari.i tu nastaje moj problem.imao sam dug prema kreditu koji je nastao jer sam u međuvremenu ostao bez posla.međutim s njima sam se dogovorio i oni mi sami predložili da neka plačam koliko mogu a dug koji nastane ću platit kad se zaposlim.ali su poslije našeg dogovora moj dug prodali aristotelu d.. koji se bavi s kupnjom i prodajom nekretnina,a rade u sklopu njih.da bi mi došli kad me nije bilo kod kuće sa bravarom i bez policije i sudskog rješenja kod mene doma i provalili u kuću i iselili me van iznajmili mi sobicu i stvari odnesli u skladište koje su isto tako iznajmili,jedan dio stvari tamo uskladištili a drugi dio su uništili te zapalili.prije toga nek su me došli iselit su se upisali u gruntovnicu kao vlasnici nekretnina bez mog znanja.kad smo potpisivali ugovor s ekonomskom analizom rečeno mi je da mi se neće upisat na gruntovnicu dok je redovito plača kredit,ali su mi se oni upisali kao vlasnici i onda drugi vlasnici su aristotel d..zatim drugi dan su me pozvali u ured taj aristotel i dao mi je neki papir da potpišem da sam im dužan oko 20 ooo kn koliko mi je ostalo za odplatit,ali kad sam vidio to je bila vansudska nagodba,u kojoj stoji i da sam imal kredit u plavoj svjetlosti a nikad nisam niti čuo za njim i da kad to platim budemo se dogovorili kako budem došel u posjed kuće.u međuvremenu oni već prodaju kuću preko agencije za nekretnine,a ekonomska analiza koja je prodala moj dug njima mi sjela na račun i blokirala ga sa oko 80000 kn.neznam šta da radim,čuo sam da se protiv njim vode nekoliko parnica jer su ljude prevarili.molim pomoć.i da kad su uništavali stvari uništili su mi ugovor sa njima tako da sam ih tražio da mi pošalju novi ali samo zavlače.
  2. pozdrav, imam jedan problem,prodao sam vozilo.ugovor je potpisan i ovjeren kod bilježnika.međutim kupac nije vozilo prijavio poreznoj niti platio porez od onih 5%,kao niti godišnji porez na vozilo.kao niti nije prenesao auto na svoje ime u policijskoj upravi.te i dalje auto stoji na mene,kao i dug koji je nastao pošto nije plačan,a ja nemam vozilo.dali postoji način da ja vratim to vozilo i poništim ugovor,ili neznam neki drugi način da rješim ovaj problem.
  3. imam jedan problem prije godinu dana sam prodao prijatelju auto,napravili ugovor o prodaji i sa kojim se nakon sklapanja trebao javiti na poreznu upravu i platit porez i auto prebaciti na sebe.međutim prijatelj to nije učinio i auto još uvijek stoji na mene što sam saznao tek sad kad mi poslali doma rješenje za ovrhu.sad me zanima kako da ja to sad rješim,dali bi mi bilo bolje da mu uzmem auto i da platim porezni dug ili da ga tjeram putem suda,ali ovrhu će mi izvršit možda u međuvremenu dok ja njega ne dobim na sud.
  4. pozdrav! moj prijatelj ima jedan problem i nezna kako da ga popravi.sve je počelo kad je svoj tadašnji auto prodao za 15000 kn jednom gospodinu,napravljen je kupoprodajni ugovor ali gospodin nije napravil prijepis na sebe i auto se još uvijek vodi na mog prijatelja.da bi prijatelj kupio opet svoj auto od tog gospodina,bez ikakvog ugovora,samo usmeni dogovor da će odplatiti auto kako će moći.sad se dogodilo da gospodin traži 40000kn a dogovorili se za 30000kn.pošto prijatelj nema taj novac pokušao je vratiti auto ali ga gospodin ne želi nazad.te je angažirao neke osobe da mu utjeraju dug od mog frenda.frend od straha ne izlazi jer mu ovi malo pa malo dođu čak mu zaprijetili da će ga tražiti na poslu.zato tražim pomoć kako da pomognem prijatelju
  5. Poštovani, trebam hitno jedan savjet u vezi jedne ovrhe koja se odnosi na mog brata a na neki naćin i mene. moj brat ima neko dugovanje prema Vipnetu koje on priznaje,sad su oni preko suda odlučili krenuti u ovrhu preko suda na pokretnine,zanima me prvo što znači ovrha na koju se nemože tražiti izvansudska ovrha? ja sam svog brata primio k sebi u kuću nakon smrti roditelja jer bi bio inače bez krova nad glavom.nakon smrti roditelja koji su nas ostavili u dugovima i sestrinog traženja isplate prvo je otišao stan na prodaju.u međuvremenu je brat malo zaboravio na to dugovanje pa je sad stigla ovrha.zanima me dali sud može izvršiti ovrhu i na moje pokretnine a to su auto i skuter iako živi brat samnom imamo ugovor o podstanarstvu.u cijeloj kući njegov je samo bicikl i odjeća što privatna što radna.Od suda je brat dobio rješenje kada se bude vršila ovrha a u jednom dijelu piše da su dana 19.02 ove godine bili na našoj adresi ali moram reći da nitko tog dana nije dolazio iz suda ili bilo tko drugi na neko uredovanje. dali mi možete reći koliko je moja imovina i ja sigurni pred tom ovrhom?šta mi je činiti da ne izgubim ništa jer sve stoji na mene.molim hitan odgovor,molim vas dali mi možete odgovoriti na privat ili na mail
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija