Jump to content

jehlka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je jehlka objavio

  1. Hvala na odgovoru i utrosenom vremenu.
  2. ja se ne bavim pravom zato sam se mozda i krivo izrazila.. naravno da tu ne smatram "prijetnju" kao sto ste vi to naveli iz članaka 129. kaznenog zakon... nego pitam da li itko ima pravo reci drugom da ce ga tuziti, dizati kaznene prijave iako za to nemam nikakve osnove i to radi samo zato da me s time usutka (posto sam ja samo fizicka osoba koja nema novaca za odvjetnuka, sudove) i da dalje ne ukazujem na nepravilnosti u njihovoj firmi.. hvala na odgovoru
  3. Da li netko ima pravo javno nekome prijetiti tuzbom iako za nju nema nikakve osnove, vec ide na to da tako usutka osobu. Ja sam uocila jednu nepravilnost kod jedne tvrtke (i to mogu potkrijeptiti dokazima) i to javno rekla na sto mi oni prijete tuzbom.
  4. ispricavam se sto dizem staru temu ali imam gotovo isti problem. imam studentski pokaz i HZ mi vrijedi do podsuseda ja u zapresicu, inace se ne vozim vlakom, u zurbi nisam stigla kupiti prikljucnu kartu, a cijelim putem kondukter nije dolazio i poslije podsuseda usli su ti "kontrolori konduktera", nisu mi htjeli prodati tu prikljucnu te mi oderali kaznu. da li se mogu zaliti na kaznu?
  5. radi se o zagrebparkingu.. zasto ako bude potrebna za sud?
  6. Molim pomoc oko kazne za za parkiranje. Parkiranje je placeno putem SMSa no umjesto zadnjeg slova tablice slucajno se zalomila brojka.. dakle ono ZG1234 je ok no umjesto zadnjeg "K" je pobjegla petica, kazna je napisana, da li se sa SMS porukom moze negdje otic i predocit ju (tj onim pinom) te da se kazna ponisti ili se mora platiti zbog tog zadnjeg slova? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija