Jump to content

davor29

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je davor29 objavio

  1. hvala puno na objašnjenju,sad ako bih mogo samo pitati na koji način napraviti bračni ugovor glede bračne stečevine,u kojem formatu to napraviti i gdje,dali kod javnog bilježnika? još jednom hvala!
  2. imam spor sa lizing kučom,na sebi nisam nikad imao imovine,međutim supruga je vlasnik kuče u kojoj živimo te je kuča napravljena za vrijeme braka,dali ta ista kuča može biti predmet ovrhe iako supruga nema veze sa mojim dugom
  3. dali predmet ovrhe može biti kuča koja je na supruzi i nikad nije bila na mom imenu?hitno hvala!
  4. partner kojeg sam imao u obrtu me izlevatio na dugo i naširoko.nabio račun mobitela cca30,000kn,fingirao krađu vozila koje smo imali na lizing,za što je osuđen na mizernu godinu dana uvjeta,a meni kasko naravno nije platilo,lizing pokrenio ovrhu na iznos od 200,000kn,da bi na kraju zasladio sve čak je i lažirao račune te ih naplačivao na svoj privatni tekući račun i sl.Mene i moju obitelj doveo na rub egzistencije,a kako vrijeme prolazi saznajem da nisam jedini kog je nasanko...nisam do sada pokrenio nikakvu tužbu,neznam točno ni gdje ni šta ni kako dalje ni dali imam koristi od toga kad on nema ništa na sebi od imovine ili pokretnina,a i nerdi nego vreba žrtve poput mene!neki manji dio dugova sam uspio riješiti ali veliku večinu nemogu jer sam nezaposlen več 2god, te odradim tu i tamo neke manje građevinske radove kod poznanika pa eto nekako preživljavam. molim za bilo kakav savjet ili sugestiju,te vam unaprijed zahvaljujem! :tuzan:
  5. 2006god mi je ukradeno vozilo koje je bilo na lizingu kasko nije platio iz nekih čudnih razloga a lizig napravio prijedlog za ovrhu međutim nije održano još niti jedno roćište.zanima me kad u ovakvom slučaju nastupa zastara potraživanja? unaprijed hvala na objašnjenju!
  6. 2006god mi je ukradeno vozilo koje je bilo na lizingu kasko nije platio iz nekih čudnih razloga a lizig napravio prijedlog za ovrhu međutim nije održano još niti jedno roćište.zanima me kad u ovakvom slučaju nastupa zastara potraživanja?
  7. dug računa od mobitela iz 2005god,sutra idem na ročište.dali je i nakon koliko nastupa zastara duga
  8. kao obrtnik sam imao vozilo na lizing,vozilo ukradeno i nikad pronađeno osiguranje neće platit štetu a lizing prijeti da će mi uzet kuću koja glasi od prvog dana na moju suprugu,a supruga nije imala nikakve veze sa obrtom.... dali je zakonski takvo što moguće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija