Jump to content

idvi

Korisnik
 • Broj objava

  68
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. ..nažalost nema komentara..savjeta..
 2. Prokopana mi je parcela na pola..i to bez mog znanja.. obavjesti i mog pristanka!? Parcelu je sada vrlo teško obrađivat. Žalio sam se svim mjerodavnima ali objašnjenje je bilo da su "pročistili" kanal ili neki "potočić" koji nije postajao ni tada a ni sada. Posjedujem Situacioni plan iz 1981 kada se namjeravao graditi vikend objekt na kojem nema upisan nikakav potočić niti kanal. Sve je to dostavljeno općinskim mjerodavnim osobama. Do sada ništa nisu poduzeli niti me uputili kako da obrađivam zemlju. Parcela nije građevno zemljište već oranica. Neznam što da poduzmem a namjera mi je da obrađujem moju zemlju. Hvala!
 3. Takva zemljišta nemaju mogućnost niti da se "poklone" (uz plaćanje njezinih dugova)..nažalost to je današnja istina. Ja sam bio u sličnoj situaciji..ali ništa od toga..jer nitko ne gleda realnost sadašnjeg stanja..već papire. Dakle za vas je ..nažalost riješeno-ne ispunjavate uvjete!
 4. Poštovani! Hvala još jedanput na trudu, pročitao sam "Obavijest", tj. objašnjenje Općine Brdovec stoga želim i dalje doći do relevantnih informacija. U objašnjenju o izgradnji postojećih i novih priključaka kanalizacije na području Općine Brdovec navedeno je da: (citat) 1. Ona kućanstva koja imaju mogućnost priključka na kanalizaciju, a nisu priključeni, odnosno ispred čijih je objekata izgrađena mreža nalaze se u situaciji da MORAJU platiti priključak preko komunalnog poduzeća VIO Zaprešić d.o.o a.) Navedena je i godina 2016-2017 kao godina do kada se mora platiti priključak a nigdje nije navedeno kako je ugovoreno sa EU fondom.Logićno je, ako se iz fonda dobiju financije on ih daje u globalu od-do i za cjelokupnu izgradnju do sada, bez navedenih rokova!? (citat) Za buduće priključke, tj. tamo gdje kanalizacija još uvijek nije prošla, još uvijek ne možemo biti sigurni hoće li ili neće biti moguće te priključke kandidirati u fondove EU i hoće li ti troškovi biti prihvatljivi za EU i financirani iz tih izvora. ...što daje zaključak da je dosadašnje prihvaćanje EU-fondova i uvjeta prihvaćena cjelokupna izgradnja bez nekih izuzeća!? (citat) ..a obzirom da je Općina Brdovec uspjela iz fondova EU osigurati maksimalna sredstva koja pokrivaju izgradnju vodova fekalne kanalizacije i šahtova u dvorištu, mogu dobiti priključak bez participacije u sufinanciranju. S poštovanjem !
 5. Hvala i sa poštovanjem!
 6. Radi se o izgradnji kanalizacije općina Brdovec koja je počela prije 10 g. Ugovarali se se ugovori o sufinanciranju stanovnoka ali.. mongi nisu mogli sudjelovati. Pošto još nije završena izgradnja zahtjeva se da mi koji nismo potpisali te ugovore da sada pod prisilom..potpišemo. Zaći da dalje sufinanciramo kanalizaciju. Međutim koliko smo na "kapaljku" upoznati to sad financira EU zj. .. izgradnju šahta na svakoj parceli. Gdje to saznati izvan naše općine. E-građani..imam pravo znati, inspektorat..ili? Hvala!
 7. Dali je bolje da pošaljem pisanom obliku (preko pošte ili uručivanjem) ili da im pošalje e-mailom!? Hvala na svjetu!
 8. Opomena od "Općine Brdovec" Opmena je poslata 27.08 i nije pokrenut postupak prisilne naplate jer: ..ako u roku 8 dana od primitka ne podmirite dugovanja pokrenut ćemo postupak prisilne naplate.
 9. Dobio sam opomenu za neplaćanje na ime komunalne naknade te uređenje voda iz: 2008,10,11,12 i 13. Naknada se plaća 4 puta godišnje a po njihovoj opomeni vidljivo je da su neki raćuni plaćeni i još neke nepoznanice (ne spajanje računa) Dali moj dug spada u zastaru ako da kako reagirati..dali je dovoljno samo da odgovorim da smatram da je dug u zastari? Hvala!
 10. ..bio sam na toj stranici..ali moj "mogući" dug kreće se oko 3000,00 kn prema mojoj procijeni dok su na stupu srama najmanj iznos 15.000 kn. Dakle za nas male dužnike ne postoji naćin da provjerimo internetom..dali smo dužni (nešto) ili ne. Jedino ako si u sustavu e-Građani.!?
 11. Kako internetom saznati postoji li bilo kakva dugovanja mene kao građanina..porez..itd! Pretražujem ali nikako da pogodim pravu stranicu. Hvala!
 12. Hvala! Imam i zadnju informaciju. Službeni rok je 60 dana za sve mirovine!
 13. Hvala na odgovoru! Malo sam krivo objasnio. Idem u normalnu starosnu mirovinu bez ikakvih "kompliciranja". A pitanje sam trebao postaviti : ako predam sve dokumente 11.3.2017 a mirovina mi poćinje sa 11.4.2017 kada ću dobiti novac..1.5 ili kasnije. Hvala
 14. Ako napr. zahtjev predan 11.03 kada realno mogu očekivati prvu isplatu? Dobio sam razne informacije da čekaš i do 4 mj. Ali to je bilo u prošlosti ali kakva je sadašnjost.? Hvala
×
×
 • Napravi novi...