Jump to content

Martinamm

Korisnik
  • Broj objava

    82
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Koja je adresa Upravnog suda RH (gdje je usmeni)...jel Trg Nikole Šubića Zrinskog ili Frankopanska 16?
  2. i mene zanima..nadam se da nisu negdje drugdje objavljeni, a ja ne znam gdje
  3. heh, pa da ....ja imam označeno čl. 34. pa na dalje a nisam znala dokle:)..pa ću uzeti u obzir ovo tvoje ...hvala
  4. Jel može pomoć? 113. Spor pune jurisdikcije – pretpostavke i usmena rasprava 116. Naknadni upravni spor Pretpostavljam što je odgovor za oboje u zakonu ali nisam sigurna jel to baš to.Imam skriptu u kojoj je sasvim drugi odgovor, koji ne piše u zakonu ili mi je promakolo...Zna li tko ?
  5. Ako nemate presuda,registrirajte se na sudačku mrežu!
  6. rok 9. mj. droga, smetanje suposjeda, radno...isplata dnevnica
  7. pitanje...kako sudac određuju koliki je paušal?...znam da postoji zakon o sudskim pristojbama...ali ne mogu skužiti po kojoj fori odrede paušal...iz razloga što je kod npr. istih kaznenih djela u presudi paušal različit.... u jednoj presudi je pisalo da se paušal određuje u vrijednosti od 2000 kn po sobodnoj ocjeni zbog dugotrajnosti postupka...i sad si ja mislim...šta, da i mi tako...po slobodnoj ocjeni ili?
  8. jel zna netko koje su presude bile na rokovima u 5. mjesecu?
  9. joj, zeznila sam se..imaš pravo nije kp...mislila sam na gpp...jer su bile izmjene zakona,a i kažem...pročitala sam negdje...mislila sam možda bude npr. nagodba...jer su bile izmjene sada, a prije nije bila u pitanju i tako...znači nisu diktirali nova pitanja...joj, užas...ne bi valjda pitali stari KPP??!...a, za ostale zakone...ne znam ni sama...moramo ih cijele naučiti ili samo one članke gdje su navedeni....nema nam druge...
  10. Ja nisam uspoređivala...ali čula sam da će u kaznenom biti novih pitanja, tj. netko je tu objavio negdje...i još uvijek se nadam da će neka dobra duša koja je bila na seminaru u 9 mjesecu objaviti najavljena nova pitanja.
  11. Kolega....morate pogledati zadnje izmjene ZKP-a...tamo je to navedeno NN-80/11....pogledajte promijenjenu literaturu i zadnje izmjene na stranicama Ministarstva.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija