Jump to content

costanza

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je costanza objavio

  1. mislila sam figurativno 01.06...jer me strah da rok ne počme puno prije (puno=5 dana), a pogotovo ne računam na to da će mi uvažiti datum koji sam navela u prijavi..s obzirom na broj kandidata.. i ja učim kpp po skripti 113, slušala sam kandidate koji su po njoj rasturili pa se nadam sa je dovoljno..
  2. Ja također izlazim u 6 om..mjesec dana na učenje, sve drugo uz posao.. ne želim širit paniku al čula sam da je već stiglo preko 600 prijava za ispitni rok u 6-om.. ne znam kako to misle izvest..al nadam se da neću dobit poziv za 01.06...
  3. i meni plizzz.. na bubamara07@hotmail.com hvala puno!
  4. Imam istu dilemu.. različita su mišljenja onih koje sam pitala, a prošli su seminar ..još ne znam jel mi to gubitak vremena s obzirom da imam malo vremena za učenje ili je superkorisno..
  5. Čestitam!!! zanima me koliko si učila..ja imam 3 mjeseca od toga mjesec i po slobodno pa me strah da neće bit dovoljno. Najveća mi je panika od grđanskog i trgovačkog, mislim da mi samo za to treba mjesec dana. uf..uf.. ipak, volim vidjet komentare kao tvoj koji daju nadu da nije sve tako sivo..
  6. Zanima me koji su uvjeti i način da se postane sudski vještak-grafolog. Ako netko zna..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija