Jump to content

stup

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je stup objavio

  1. Zanima me još što će se dogoditi ukoliko kaznu ne platim u roku od 15 dana? Stoji da će u tom slučaju kazna biti naplaćena prisilno. Na koji način se vrši prisila plaćanja?
  2. Hvala na odgovoru. Ma sutkinja je bila spomenula da ce mi kazna biti smanjena na nekih 500 kn, pa sam tako nesto i ocekivao.. Izgleda da moram biti zadovoljan s ovim.
  3. Sta no comment, ne zelim dati drzavi 1000kn, a bome ni 800 nije puno manje, jer sam se naslonio na stup i pritom nisam ugrozio ni sebe ni druge (nisam bio pod utjecajem alkohola).. Zato me zanima ima li smisla zaliti se visokom prekrsajnom sudu u Zagrebu? Ili se moram zadovoljiti ovim i platiti im 800 kn?
  4. Prekrsajni sud mi je presudio da sam kriv, te mi je kaznu od 1000 kn smanjio na 800 kn. S takvom presudom nisam zadovoljan, te Vas molim za savjet.. Ima li smisla zaliti se visokom prekrsajnom sudu u Zagrebu? Koliki su troskovi suda ako izgubim, i da li se moram osobno pojaviti na sudu u Zagrebu? Bio sam se zabio autom u rasvjetni stup, i u obrazlozenju pise da sam to i priznao. Student sam, bez prihoda, te mi je placanje 800 kn takoder problem. Molim vas brzi odgovor, unaprijed zahvaljujem!!
  5. pozdrav evo ja poceo pisati prigovor za stup od lampe koji sam kao ostetio. i sad me zanima kakve dokaze uz to treba priloziti? da li treba dokaz da sam student, dakle kopija indexa? i sto je jos dobro priloziti kao dokaz? molim vas korisne informacije i neki link il nesto kako taj prigovor mora izgledati??
  6. Lijepi pozdrav! Dobio sam prekrsajni nalog od prometne policije i izrecena mi je kazna od 1000 kn. Pocinio sam prekrsaj iz clanka 51. stavka 1. zakona o sigurnosti prometa na cestama. Naime, u zavoju na mokrom i klizavom kolniku sam izgubio kontrolu i proklizo i nazalost zabio se u rasvjetni stup HEP-a. To mi je prvi prekrsaj, student sam i zelim podnjeti prigovor. Molim vas za informacije- kako prigovor mora izgledati, kako obrazloziti razloge nezgode, ima li izgleda za uvazavanjem prigovora?? Molim brzi odgovor, unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija