Jump to content

cipi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je cipi objavio

  1. Poštovani, trebam pomoć oko isplate otpremnine. Imam slučaj da je radnik na otkaznom roku (poslovno uvjetovani otkaz) i isplatiti će mu se pripadajuća (neoporeziva) otpremnina, ali radnik traži isplatu u gotovini jer mu je tekući račun blokiran od strane banke. Zanima me da li poduzeće može imati zakonskih sankcija radi takve isplate. Inače je plaća bila isplaćivana redovito na tekući račun. Hvala unaprijed.
  2. Prvo bih Vam zahvalila na brzom odgovoru. A drugo, pitanje... Da li je javni bilježnik dužan te dugove unijeti u ostavštinu mog oca i time umanjiti vrijednost imovine koja se naslijeđuje? Hvala.
  3. Molim pomoć! Zanima ne da li se može nekako osloboditi od plaćanja troškova javnog bilježnika. Znam za oslobođenje od sudskih troškova, ali ne znam da li se to odnosi na javne bilježnike. Javna bilježnica, koja nam je dodjeljena nakon smrti oca, nam je zaračunala maksimalnu tarifu koju smo dužni podmiriti (po njenim riječima) "bez obzira na naša primanja jer smo nasljednici". Isto tako, nam je rekla da ona ne uzima u ostavinu dugove po kreditima i karticama koji su ostali poslije oca te da se o tome moramo dogovoriti mimo nje?!? Da li je to istina? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija