Jump to content

devdy

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je devdy objavio

  1. Koliko se može isčitati iz napisa,čovjek je u 40-toj godini života,znači da bi ispunio uvjete za prijevremenu ili starosnu mirovinu potrebno mu je nekih 20-ak godina rada i života da bi istu i dočekao, po sadašnjem zakonu a kakav će biti taj zakon nakon dvadeset godina nitko nezna,povoljniji sigurno ne. Želim ti svu sreću u tvom daljnjem životu i radu i ako te to šta tješi nisi sam ima nas još koji smo iz školskih klupa uzeli pušku u ruke.Pozdrav!
  2. Dragi branitelji, zato se danas i nalazite u situaciji da ste razjedinjeni, podijeljeni, neki privilegirani neki ne, neki s povlasticama neki bez itd... a sve od strane zna se koga, pa dajte odgovorite čovjeku na pitanje ako znate odgovor ako ne nestavljate sol na ranu.Upravo to nekima i odgovara, gdje bi bili da ste složni i svi ko jedan, iako je moderator već odgovorio na pitanje.Pozdrav.
  3. Danas, 29.09 2012 u 12:37 na HRT 1 u emisiji Veterani mira biti će govora o bolesti PTSP i njenim posljedicama.
  4. Poštovanje, imao bih pitanje za znalce molim odgovor. Naime radi se o tome da gospođa koja je uredno prijavljivana na zavodu za zapošljavanje podosta godina to je nekih dvadesetak godina pa i više nikad nije radila i nema radnog staža,slijedeće godine puni 60 godina života ima li pravo na mirovinu ili u neko dogledno vrijeme? Hvala.
  5. Poštovani, Vezano za Vaše pitanje oko isplate dividende za 2011. godinu temeljem udjela koje imate u Fondu hrvatskih branitelja, situacija je slijedeća: Upravni Odbor Fonda hrvatskih branitelja će nakon zaključivanja poslovnih knjiga za 2011. godinu donijeti odluku o isplati dividende za navedenu godinu, a točno kada, na žalost nije nam poznato. Želimo Vas još samo uputiti da informaciju o isplati dividende, nakon odluke Upravnog Odbora Fonda HB, objavljujemo i u javnim tiskovinama u kojima smo i obavezni takve informacije objaviti (Narodne novine...). Stoga i Vas pozivamo da pratite tiskane medije u kojima će podatak o isplati dividende i biti objavljen. Ukoliko ćete trebati dodatne informacije, svakako nam se obratite s povjerenjem. S poštovanjem, Vaš Erste-invest d.. Ovo meni odgovoriše na moj mail kad ih ja upitao vezano za dividendu i fond HB. Lijep pozdrav!
  6. Bez obzira što tko mislio o novoj stranci,kao i o manipuliranju sa istima,lijevi ,desni , desni, lijevi gosp. Sačić inače moj ratni zapovjednik kojeg znam osobno i napisat ću to laički znam kako diše po pitanju braniteljskih prava,bodovanja razdoblja provedenog u domovinskom ratu i dodjelu udjela u FB i svih ostalih problema vezanih za braniteljsku populaciju.Svakako od mene ako stranka uspije u političkom smislu ima punu podršku!Hvala i pozdrav.
  7. http://slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/131802/Default.aspx
  8. http://www.monitor.hr/clanci/bosnjakovic-iz-srbije-stigao-popis-s-33-imena/45609/
  9. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/mirovnjak-optuzio-gotovinu-ali-nije-precizirao-cinjenice.html Gospodin EU promatrač kako prilog kaže,obolio od PTSP-a nakon 19 godina.
  10. Obzirom na izmjene i dopune zakona o Porezu na dohodak u kojem se isplata dividende uvjetuje kao isplata na žiro račune građana, Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti traži odgovarajuće rješenje kako vršiti isplatu dividende za 2009. godinu. Sve dodatne obavijesti, bit će objavljene u medijima i javnim glasilima. Odgovorio Erste-Invest.
  11. Ima li itko saznanja kada će i hoće li biti isplate dividendi za 2009 godinu iz fonda HB?
  12. Nema problema zato smo si uvijek tu da pomažemo jedni druge i informiramo a ponekad i dezinformiramo. Pozdrav!
  13. U novinskom članaku objavljenom izdanju Jutarnjeg lista od 27. rujna na str. 4 pod nadnaslovom "TOTALNA REVIZIJA - Svi vojni i civilni invalidi morat će na provjeru" i naslovom "Nisi invalid, ako ti pomažu manje od 90 minuta na dan" autorice Kristine Turčin iznesene su nepotpune informacije i pogrešni zaključci, kojima se dezinformira javnost. http://www.mobms.hr/vijesti/2010/9/27/demanti-clanka-objavljenog-u-jutarnjem-listu-%281%29.aspx
  14. Dakic bi bio prvi protiv takvog referenduma jer kako kaže ona stara Ne seri u zdjelu iz koje jedeš.Mislim na nas same kad već imamo udrugu koja će se zalagat za naša prava novoosnovanu pa bi bilo dobro pokušat i s potpisima.
  15. Možemo li mi (kad kažem mi mislim na branitelje)raspisat kakav referendum za promjene zakona o nama samima??? Taman nas ima "500.000" i viška za referendum.
  16. Prijatelju prošla baba sa kolačima što je bodovano,bodovano je promjena neće biti jer su ˝oni˝tako odredili. Zaboravio si navesti sjajnu akciju zvanu Medački Džep. Pozdrav svim istinskim braniteljima.
  17. Prijatelj mi ima preko 100 dana borbenog sektora i ratni put o kakvom neki mogu samo "sanjati" ima Dg F43,1 F45,0 F42,1 i kao takav je u radnom odnosu i svakodnevno odlazi na posao.
  18. Pozdrav svim korisnicima ovog portala i svako dobro u novoj godini. Imao bih pitanje vezano za status hrv. dragovoljca,tko je sve dragovoljac a tko nije,mislim na vremenski period proveden u DR?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija