Jump to content

laganini

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. -morskyvuk je u pravu. Potvrda se bez problema dobiva u uredu najduže za dva dana. -iskaznica mi nikad nije trebala.
  2. -predao 2008, još ništa -Sova1 Na koju adresu si poslao drugostupanjsko ? Hvala
  3. -na stranici hzmo mi piše.za vaš spis je zadužen medicinski vještak -Dali to znači da se spis vratio Zagreba u područni ured hzmo-a i ako je dali se može provjeriti prijedlog rješenja?
  4. ima se pravo na dionice i s privremenim 2.st. rješenjem -napisati zahtjev (pravna služba za branitelje - besplatno) -ovjeriti 2.st. rješenje (područni ured za branitelje) -pečatirati rješenje u uredu za branitelje da se nismo žalili -kopija osobne -poslati na: hrvatski fond za privatizaciju sektor za upravljanje odijel za dodijelu dionica 10000 zagreb lučićeva 6 (kad izađemo iz recesije dobićemo dionice) napomena - tako je bilo pred godinu dana
  5. -Zadrugama u osnivanju potrebnu pomoć i informacije pruža Poljoprivredno stočarsko voćarska zadruga branitelja SAMOBOR -ukucaj Hrvatski savez zadruga osnivanje i tamo ćeš pronaći skoro sve. -zadruga se može baviti svime i svačim kao potuzeće stoga oprez.
  6. kasper . koliko dugo si vremenski čekao revizijsko rješenje iz Zagreba?
  7. -9.12. bio sam na vještačenju u hzmo -imam privremeno hrvi -vještak je rekao da bi trebao imati važeće drugostupanjsko, ali da će ipak poslati papire za Zagreb. -odredio mi je omjer 50/50 rekavši da je to u ovom momentu "plafon"
  8. -koliko dugo si čekao 1.stupanjsko rješenje?
  9. -koji tramvaj vozi zgb. autobusni kolodvor Park stara Trešnjevka
  10. Obavijest Poziv za komisiju sam dobio za kraj 7 mj. Nakon isteka 2 st. čekao sam 2 mjeseca.
  11. -privremeno 2. stupanjsko isteklo u 5. mjesecu - dokumentaciju predao u 3 mjesecu -jeli to u redu i kada mogu čekivati poziv za novo vještačenje
  12. prvi puta sam bio na prvostupanjskoj 8/2007 do tada sam dostavio medicinsku dokumentaciju Sada mi u pozivu Odsjeka za nhrvatske branitelje piše: Budući Vam status hrvatskog ratnog vojnog invalida terminiran do 5/2009 godine, molimo Vas da nam dostavite: -medicinsku dokumentaciju(orginal i presliku)za produženje istog,a koja ne smije biti starija od 6 mjeseci. pitanje je zašto samo 6 mjeseci? šta rditi sa dokumentacijom 8/2007 do 8/2008 godine.
  13. -pročitajte na portalu javno ,iz minute u minutu -smatram da je stvar pozitivno riješena -do toga nije smjelo doći Pozdrav svima !
  14. moj prijatelj je u mirovini od 1998 godine. 100% opća nesposobnost rat 40% hrvi vojnik ima li pravo na čin?
  15. ja sam 11/2006 god podnio tužbu upravnom sudu. odgovor još nisam dobio. tužbu ti besplatno napiše pravnik iz hvidr-e nemoj se predati,nisi jedini. sretno!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija