Jump to content

laganini

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je laganini objavio

  1. -morskyvuk je u pravu. Potvrda se bez problema dobiva u uredu najduže za dva dana. -iskaznica mi nikad nije trebala.
  2. -predao 2008, još ništa -Sova1 Na koju adresu si poslao drugostupanjsko ? Hvala
  3. -na stranici hzmo mi piše.za vaš spis je zadužen medicinski vještak -Dali to znači da se spis vratio Zagreba u područni ured hzmo-a i ako je dali se može provjeriti prijedlog rješenja?
  4. ima se pravo na dionice i s privremenim 2.st. rješenjem -napisati zahtjev (pravna služba za branitelje - besplatno) -ovjeriti 2.st. rješenje (područni ured za branitelje) -pečatirati rješenje u uredu za branitelje da se nismo žalili -kopija osobne -poslati na: hrvatski fond za privatizaciju sektor za upravljanje odijel za dodijelu dionica 10000 zagreb lučićeva 6 (kad izađemo iz recesije dobićemo dionice) napomena - tako je bilo pred godinu dana
  5. -Zadrugama u osnivanju potrebnu pomoć i informacije pruža Poljoprivredno stočarsko voćarska zadruga branitelja SAMOBOR -ukucaj Hrvatski savez zadruga osnivanje i tamo ćeš pronaći skoro sve. -zadruga se može baviti svime i svačim kao potuzeće stoga oprez.
  6. kasper . koliko dugo si vremenski čekao revizijsko rješenje iz Zagreba?
  7. -9.12. bio sam na vještačenju u hzmo -imam privremeno hrvi -vještak je rekao da bi trebao imati važeće drugostupanjsko, ali da će ipak poslati papire za Zagreb. -odredio mi je omjer 50/50 rekavši da je to u ovom momentu "plafon"
  8. -koliko dugo si čekao 1.stupanjsko rješenje?
  9. -koji tramvaj vozi zgb. autobusni kolodvor Park stara Trešnjevka
  10. Obavijest Poziv za komisiju sam dobio za kraj 7 mj. Nakon isteka 2 st. čekao sam 2 mjeseca.
  11. -privremeno 2. stupanjsko isteklo u 5. mjesecu - dokumentaciju predao u 3 mjesecu -jeli to u redu i kada mogu čekivati poziv za novo vještačenje
  12. prvi puta sam bio na prvostupanjskoj 8/2007 do tada sam dostavio medicinsku dokumentaciju Sada mi u pozivu Odsjeka za nhrvatske branitelje piše: Budući Vam status hrvatskog ratnog vojnog invalida terminiran do 5/2009 godine, molimo Vas da nam dostavite: -medicinsku dokumentaciju(orginal i presliku)za produženje istog,a koja ne smije biti starija od 6 mjeseci. pitanje je zašto samo 6 mjeseci? šta rditi sa dokumentacijom 8/2007 do 8/2008 godine.
  13. -pročitajte na portalu javno ,iz minute u minutu -smatram da je stvar pozitivno riješena -do toga nije smjelo doći Pozdrav svima !
  14. moj prijatelj je u mirovini od 1998 godine. 100% opća nesposobnost rat 40% hrvi vojnik ima li pravo na čin?
  15. ja sam 11/2006 god podnio tužbu upravnom sudu. odgovor još nisam dobio. tužbu ti besplatno napiše pravnik iz hvidr-e nemoj se predati,nisi jedini. sretno!
  16. pripadnik naoružanih odreda narodne zaštite 7/91 prelazak iz narodne zaštite u zng 10/91 status narodne zaštite nepriznat žalba ustavnom sudu (prošlo dvije godine, odgovora nema) dijelu mojih prijatelja je status narodne zaštite i prelazak u drugu jedinicu priznat bez problema. (status nz su riješili krajem devedesetih)
  17. prvi korak-započeti kontinuirano psihujatarsko liječenje
  18. ima sepravo na dionicei s privremenim 2.st. rješenjem -napisati zahtjev (pravna služba za branitelje - besplatno) -ovjeriti 2.st. rješenje (područni ured za branitelje) -pečatirati rješenje u uredu za branitelje da se nismo žalili -kopija osobne -poslati na: hrvatski fond za privatizaciju sektor za upravljanje odijel za dodijelu dionica 10000 zagreb lučićeva 6 (kad izađemo iz recesije dobićemo dionice)
  19. dali se barem može saznati omjer koji je odredio vještak?
  20. Prošle godine sam bio na vještačenju za mirovinu. Koliko dugo vremenski se čeka rješenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija