Jump to content

irdeto

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobio sam rješenje o plaćanju komunalne naknde sa datumom 5.12.2012, da moram platiti kom. naknadu od 1.07.2012, dali to rješenje važi i dali moram platiti kom. naknadu unazad? To je jedana stvar, a druga je, da mi je dostavljač rješenja CityEx , dostavio rješenje sa povratnicom tako da ga je sam potpisao i satavio u poštansko sanduče, dostava je bila prvi puta i ja sam bio kod kuće. Ako je neuredna dostava dali to rješenje važi?
  2. Ima tu još jedan problem prije ostavinske rasprave sam podigao oko 8000 sadašnjih kuna sa računa oca, za troškove sahrane, što mislim da sam imao pravo, ali sam zaboravio to reći na ostavinskoj raspravi. Ona to zna ali iz druge ruke a i ja sam joj to rekao dok smo bili dobri. --Dali sam smio podignuti taj novac, važi li usmeni dokaz iz druge ruke, usmeni zato što je i sva dokumentacija te banke uništena u ratu.Može li mi računati kamate ako nade papire. --Važe li općenito usmeni dokazi na ostavinskoj rapravi, na primjer čovjeka kome je dugovao moj otac, a ja sam podmirio dug.
  3. Oni su tražili na sudu rješenje, pa ga nisu mogli naći, neki dan sam dobio dopis od njenog odvjetnika,gdje me moli ,da im pšaljem kopiju moga rješenja, ja imam inače i rješenje o upisu u ZK,a u ZK je upisana nekretnina i koju je ona nasljedila. Ona inače zna da ja imam originalno rješenje. Dali da im pošaljem kpoiju rješenja, da što prije prekinem sve to.
  4. Pozdrav! Prije 20 godina mi je umro otac majka ,sestra i ja smo sporazumno i nasljdničkim izjavama, podjelili imovinu ,kako da se majka odrekla imovine ,sestra i ja smo podjelili imovinu ,ponavljam sporazumno ,na taj način da sam ja dobio više ,ali ponavljam njenim pristankom i potpisom i to bezuvjetno , ona je bila onda punoljetna 26 godina. Sada je uzela odvjetnika i kaže da će tržiti obnovu ostavinske rasprave ,koliko ja znam nema neke imovine, koja nije bila obuhvaćena prvom ostavinskom raspravom. Ovo sam dodao, na sudu u ZK udjelu ne postoji rješenje o ostavinskoj raspravi , uništeno 1991 u ratu ,ja ga imam ,u zemljišne knjge sam upisan kao vlasnik 1/1 ,zemljišne knjge su sačuvane u ratu. Rješenje o ostavinskoj raspravi je pravomoćno, sa datumom od prije 20 godina. Zahvaljujem unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija