Jump to content

PAPUNDEK13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ne samo nas nego i tu firmu koja nam je dala u podnajam a iz razloga jer će iste prostore prodavati kako bi namirili vjerojatno samo dio vjerovnika ili je neka druga igra to ne znam,a u ugovoru ništa specijalno oko toga ne piše u tome i je problem.Da li imamo pravo prvokupa po povoljnijim uvjetima.
  2. Poštovani molim pomoć, naime iznajmili smo poslovni prostor od poduzeća koje je dalo taj prostor u podnajam iako su već oni bili u najmu kod poduzeća koje je sad otišlo u stečaj.I sad naravno stečajna upraviteljica nas želi deložirati moje pitanje je kako se zaštititi i naravno kako ostati u prostoru ima li načina?
  3. Žena mi je jučer odvela dijete najprije je sve porazbijala po kući i otišli svojim roditeljima.Danas je došla sa svojim ocem koji mi je prijetio da ako zovem policiju da ću se morati iseliti iz države(onj kao neki mafijaš).Odnijela je svoju odjeću a najavila mi je da sutra dolazi s kombijem po namještaj koji je moj jer ja sam sam prije dvije godine uredio roditeljski stan(koji su mi oni ostavili).Za sve posjedujem račune(kao da sam znao da će doč do vraga).MOLIM VAS pomoć šta da radim sutra?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija