Jump to content

kum1

Korisnik
  • Broj objava

    21
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kum1

    vučna služba

    Hvala što ste bili toliko opširni i pomogli mi! Hvala !
  2. Zakon o suhim marinama iz 2002-3 dosta rigorozni uvjeti od svakih 10 plovila 1 utičnica 220v,voda, 24 satni nadzor prostora i još mnogo stvari ... pokušaj ali dosta teško ide
  3. kum1

    vučna služba

    Može li mi neko pomoći: imam otvoren obrt koji je aktivan i radi te sam ga mislio proširiti za djelatnost vuča neispravnih i karambol automobila ali sam u uredu za gospodarstvo dobio odgovor da moram dobiti licencu od njih. Da se ostvari ta licenca treba imati parking,jamstvo 45 000 kuna,dobar ugled??,licencu položenu u HOK-u itd... Ali sam malo dublje "proučio" zakon o cestovnom prometu gdje piše da licencu ne trebaju imati: vozila koja prevoze poštu vozila koja prevoze oštećene i neispravne automobile vozila za vlastite potrebe itd...... Ako neko zna nešto molim pomoć!!
  4. sorry tek sad vidim podforum obrti!! sorry
  5. Može li mi neko pomoći: imam otvoren obrt koji je aktivan i radi te sam ga mislio proširiti za djelatnost vuča neispravnih i karambol automobila ali sam u uredu za gospodarstvo dobio odgovor da moram dobiti licencu od njih. Da se ostvari ta licenca treba imati parking,jamstvo 45 000 kuna,dobar ugled??,licencu položenu u HOK-u itd... Ali sam malo dublje "proučio" zakon o cestovnom prometu gdje piše da licencu ne trebaju imati: vozila koja prevoze poštu vozila koja prevoze oštećene i neispravne automobile vozila za vlastite potrebe itd...... Ako neko zna nešto molim pomoć!!
  6. hvala Vam za sada ali mi nekako ne štima računica moram dobro proučiti rješenje s nekim pametnijim od mene
  7. nemam status dragovoljca a u postrojbi proveo 8 mj
  8. a sorry sav sam u k...u pa sam zaboravio vojnik gardijska brig 30% priv hrvi opča nesposobnost 15 god efektiv radnog staža
  9. Nakon god i nešto sam dobio rješenje s 2238.78 kn promjenili mi u zgb na 30 rat 70 mir imam 15 god staža vojnik dali mi netko može reći jel to ok izračun hvala unaprijed
  10. Hvala Duro!! Strpljen-spašen
  11. Pitanje za Duru,i druge tko zna Prošli četvrtak mi je referentica iz mirovinskog rekla da je napisala rješenje još ga nisam dobio koliko to još može potrajati?? Znači sve gotovo a još ga nema?!
  12. Ja čekam od 5mj. 2008 i navodno je stiglo danas znači dosta! Pitanje za onoga tko zna: Sada mi piše primopredaja spisa u rad koliko sada još do nekog rješenja na kučnu adresu? I dali je normalno da mi je spis zadužio isti vještak koj mi je bio na IKI?
  13. može li tko reči što bi na korisničkim stranicama HZZO trebalo pisati kada područni ured pošalje konačno rješenje,odnosno kada se vrati sa revizije iz zgb??
  14. Hvala Vam svima sad su mi stvari malo jasnije!!
  15. Da imao sam 20% privremeno PTSP do 31.12.2008 i sad sam na prošloj komisiji HRVI donjeli su rješenje 30% ali tek prvostupanjsko. Hvala Duro!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija