Jump to content

IronButterfly

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala! Još samo jedno izravno i konkretno pitanje, ukoliko dođe do sudskog postupka ako ne priznam krivnju, kolika je vjerojatnost da dobijem spor (ako uopće postoji)?
  2. Znam da ste napisali da nemožete procijeniti krivca na osnovi moga iskaza, no zanima me tretira li se ovaj moj slučaj automatski kao oduzimanje prednosti ili postoji neka druga mogućnost?
  3. Sinoć sam se vozio iz Vlaške u ulicu Ribnjak lijevom trakom u smjeru sjever. Negdje u ravnini Purgeraja sam primjetio slobodno mjesto na desnoj strani, usporio na nekih 10-20 km/h, izbacio žmigavac, te se polako počeo prestrojavati u desnu traku bez da sam primijetio da u lijevoj traci iza mene dolazi vozilo. Bila je kiša i preglednost na minimumu. U trenutku kad sam skretao desno na prednji desni dio moga vozila naletjelo je vozilo iz lijeve trake (paralelno meni) s nekih 60ak km/h (po vozačevom iskazu). Šteta na njegovom autu je puno veća nego na mom. Policajac je "snimio" stanje bez da je rekao tko je kriv. Obadvojica smo imali 0 promila. Vozač auta koji se zaletio u moj želi da sutra ujutro priznam krivnju i u osiguravajućem društu to pismeno potvrdim. Trebam li to učiniti prije policijskog izviješća? Koliku bih kaznu mogao dobiti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija