Jump to content

valung

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je valung objavio

  1. pošto mi stari broj treba, šta ako prijavim operateru gubitak mobitela pa mi oni izdaju karticu s starim brojem čija je kartica u policiji?
  2. Da, i pretpostavio sam da se ne isplati tužiti jer bi bila "skuplja pita od tepsije". A šta se tiće mobitela, bojim se da će utvrđivanje da im mobitel nije potreban kao i sami istražni postupak razvući u nedogled. A meni je svaki trenutak bitan. Vjerojatno i ne mogu dobiti "potvrdu o nekažnjavanju" (ili kako se već službeno zove) dok se moj spis ne zakljući jer sam službeno još pod krim obradom? KAO DA SAM UPAO U KAFKINU KNJIGU "PROCES"
  3. Evo ovako: prije neka 2 mjeseca sam priveden kao "građanin" na obavjesni razgovor u vezi oružane pljačke. nakon 24 sata su me uhitili, pod sumljom da sam sudjelovao u pljači, a na osnovu snimke nadzorne kamere koja me je snimila da sam bio ispred objekta 5 minuta prije pljačke. E to je " Na krivom mjestu u krivo vrijeme"!!! 24 sata nakon uhičenja sam sproveden kod istražnog suca (valjda je takva procedura)koji me naravno pušta. Međutim, mobitel koji su mi zapljenili u policiji mi još ne vračaju, jer kao istražni postupak još traje. Dokle? Zapljenom tog mobitela, direktno ugrožavaju moju egzistenciju jer se s njim služim i u poslovne svrhe. To što sam ni kriv ni dužan doživio tolike neugodnosti (pretres kuće, zapljena mobitela, zadržavanje 48 sati) da li mogu tužit nekoga?
  4. Molim administratora da prebaci na "kazneno pravo"-greškom završilo na ovom podforumu
  5. Evo ovako: prije neka 2 mjeseca sam priveden kao "građanin" na obavjesni razgovor u vezi oružane pljačke. nakon 24 sata su me uhitili, pod sumljom da sam sudjelovao u pljači, a na osnovu snimke nadzorne kamere koja me je snimila da sam bio ispred objekta 5 minuta prije pljačke. E to je " Na krivom mjestu u krivo vrijeme"!!! 24 sata nakon uhičenja sam sproveden kod istražnog suca (valjda je takva procedura)koji me naravno pušta. Međutim, mobitel koji su mi zapljenili u policiji mi još ne vračaju, jer kao istražni postupak još traje. Dokle? Zapljenom tog mobitela, direktno ugrožavaju moju egzistenciju jer se s njim služim i u poslovne svrhe. To što sam ni kriv ni dužan doživio tolike neugodnosti (pretres kuće, zapljena mobitela, zadržavanje 48 sati) da li mogu tužit nekoga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija