Jump to content

phr2

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Evo živimo u prelijepoj i demokratskoj zemlji u kojoj su se nakon rata sve braniteljske udruge i sindikati i naravno sve vlade do sada, svojski potrudile da se oduže ljudima koji su žrtvovali svoje obitelji i sebe. Onaj Hans bi umro od smijeha da proćita ovu kratku bajku.
  2. Al ga da ne velim kaj (se....te),ne znam kak vi ali ja sam ostavio dobar posao 1990 i kao prvi hrvatski redarstvenik otišao u policiju,također sam onda ostavio i ženu i dvoje djece ,doma.Tada se nije znalo ni za plaću ni dali ćemo to preživjeti a neznam za druge jesu li mobilizirani pa su dan danas ljuti ali za sebe mogu reći da sam dragovoljac i da sam otišao sa srcem.I zato me danas pogađa ovakav odnos države prema nama. Toliko o razvodnjavanju tema i lažnim braniteljima.
  3. Ma stvarno niste normalni tu pišete kojekakve gluposti a svi zaboravljate činjenicu da se zakoni stvaraju preko noći kako kojoj vlasti paše i na kraju krajeva kako nekima oboljenje vrijedi a drugima ne ,znači neki su mobilizirani sa ciljem.
  4. Pozdrav poštovani obespravljeni . Da li netko od vas ima kakvu žnjoru u medijima da se napokon javnosti obznane nanesene nam nepravde ,naravno bez cenzure i lažnog dušebrižja,kao u raznoraznim fol braniteljskim i sličnim emisijama
  5. Prijatelji moji,evo još jednog primjera nebrige i podaničkog ponašanja raznoraznih duše brižnih udruga i sindikata ,koji u zadnjih dvadesetak godina mažu oći svima nama i kako koja vlast dolazi i izmišlja nove zakone i pravilnike sve prihvaćaju misleći pritom samo na sebe i svoj položaj. Čisti primjer vam je ova priča sa otpremninama za djelatnike MUP-a. Prvo, koja pametna glava je uopće prihvatila dosadašnju regulu o tri proračunska prosjeka za otpremninu,taj bi trebal ležat u Vrapču a ne mi. Da je odmah postavio tu točku kolektivnog ugovora na neke normalne okvire ,danas ne bi o tome uopće trebao pisati. Pa zar je normalno da jedan policajac i još k tome dragovoljac i branitelj, nakon dvadesetak godina službe bude umirovljen uz otpremninu sa kojom ne može ni feštu napraviti a kamoli pokriti minuse ,da bar ode u mirovinu kao čovjek a poslije kako bude. Kronologija otimačina:oduzeto pravo na povlasticu pri kupnji automobila,oduzeto pravo na oslobađanje plaćanja participacije,oduzeto pravo na napredovanje u službi,2000 godine po mišljenju Lučina i sadašnjeg ministra ,promjena zvanja i smanjivanje plača za najmanje 700 kuna,oduzimanje oduzimanje prava na HRVI (jer smo kao budale radili dok smo mogli i nije nas bilo briga za izmišljanje zakona , misleći pritom da kao prvi imamo neka prava),oduzimanje božićnice,prijevoza,regresa i kao šećer na kraju odgoda nečega što nama napokon ide u prilog,do 2015, dok svi ne pokrepamo.Bilo koja vlast do sada svjesna je da MUP drže ratni policajci i da ih se treba riješiti,iako su možda od EU dobili sredstva za to ,možda su ih potrošili na neke druge otpremnine pa im je najjednostavnije staviti nas pred zid i potamaniti ili ćemo se sami kad već nisu srbi. I na kraju isprika ženi i djeci koje sam ostavio 1990-te i otišao stvarati bolju i pravedniju Hrvatsku
  6. Pozdrav kolega,tak se veli v murji. Imal sam i ja takav slučaj,puknul mi je mišić lijeve potkoljenice i oni gadovi iz osiguranja su me glatko otkantali,međutim nisam se dal pa sam zel odvjetnika iako sam u papirima od osiguranja( u uvjetima sam točno pronašao svoju ozljedu)našao točku po kojoj je ta ozljeda naplativa i uspio sam nešto užičariti ali za tu ozljedu po meni, jadno,noga mi je koma ,pukel je dvaput,zahvaljujući doktorima(nismo sportske eminencije ni političari). Uglavnom da ne slinim, uzmi papire pod kojim smo uvjetima osigurani(kadrovska),probaj nač svoju ozljedu, pokaži to onim lihvarima iz osiguranja. Ako te otkantaju prvom odvjetniku i peri. POZDRAV i SRETNO I da pitanje za milijunaša i naše sindikate kak smo to bijedno osigurani.
  7. Stari moj ideja nad idejama nakon osnivanja stranke branitelja RH,reci kak.
  8. I da ,to je odgovor na prvo pitanje ali evo vidite i sami na drugi dio bumo čekali.
  9. Puno hvala,samo neznam jel to vrijedi za nas u MUP-u,kod nas je sve naopak.
  10. E pa dobro, onda evo jedno stručno mišljenje. Sječate se kad su vraćali spomenik Bana Jelačića na trg,koji je bio program za šire narodne mase,Krunoslav Cigoj.Jel mi Hrvati uvijek moramo biti veći vjernici od pape. Naš riječnik sadrži i takve riječi kojima se izražava nezadovoljstvo i ljutnja i netreba ih se sramiti pa nismo valda Francuzi kojima je najveća psovka,( Merde) a znamo da su jako kulturni i civilizirani. Neki nas guraju u Europu neki na balkan ali mi smo ipak Hrvati uvijek na granici dviju, nazovimo ih kultura.
  11. Pozdrav patnici moji. Ma napokon da doživim ovdje pravu temu sa pravim odgovorima. U dinar imam istu sudbinu kao i začetnik teme ,samo sam u MUP-u od 90 godine pa me interesira jel stvarno dupla otpremnina ako imam ozljedu na radu(puknuće mišića)i dali treba izdržati do 2012 godine, neznam kad, da se ponovno uspostavi famozna 6a i šta bi to trebalo znaćiti.Imam 22 godine u policiji i na bolovanju mogu biti do 5 mjeseca 2012 godine.Pozdrav
  12. E klipani moji, skupa samnom,oduzeli su nam sve povlastice koje zbog siromaštva nismo uspijeli iskoristiti za razliku od drugih ,oduzeli su nam pravo na oboljenje ,oduzeli su nam pedeset posto bolovanja nakon 18 mjeseci . U istoj sam koži kao i vi ali na to sam upozoravao u više navrata do sad i niko ama baš niko me nije shvačao ozbiljno. Ako to sve nije kršenje građanskih prava ,onda neznam što jest. Ovime ujedno i zahvaljujem svim moderatorim i udrugama koje sam upzorio na dotične probleme a od njih sam dobio ni jedan pošteni savjet. Imam osječaj da svim tim forumima netko odzgora upravlja a nije Bog.
  13. SRETAN VAM BOŽIĆ I GODINA NOVA-koja če biti lošija nego ova. A da se mi malo primimo pod ruku i na Trgu pokažemo svoju muku.
  14. E ovo je več interesantno,makar postoji više nejasnoča ,da li radiš u mupu,da li su ti skinuli primanja nakon 18 mjeseci,tak da znam kak se obraniti od napada na svoj integritet i da ostali gledatelji ovog foruma saznaju što više informacija.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija