Jump to content

sheks

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. A šta ako ti nasljednici imaju svoj vlastiti stan u istom mjestu, u kojem ustvari i žive, ali se iz dobro poznatih razloga nisu nikad odjavili iz stana svojih roditelja, iako žive u svojim stanovima???
  2. Meni je jasno za to sudsko rješenje, ali mi nije jasno zašto sud ne pozove mene da obrazložim svoje razloge. Ja sam čak i kupio formulare, međutim kad sam skužio da mi baba (sa kojom sam bio spreman potpisat ugovor) želi uvalit i svoju kćer i unuka, koja, kako sam naveo ima stan u vlasništvu cca 5 km udaljen odustao sam od ugovora. Smatram da njena kći kao vlasnica stana ne može dobiti status zaštićenog najmoprimca.
  3. Prilikom sklapanja ugovora o najmu sa zaštićenim najmoprimcem, odbio sam isti potpisati iz razloga što mi je najmoprimac želio prijaviti i svoju kći i unuka koji su u to vrijeme imali svoj stan u vlasništvu, i to udaljen 5km. Sud im je izdao rješenje, bez da sam ja kao protustranka bio pozvan da dam svoje mišljenje, i odredio im najamninu koja je manja od pričuve koju plaćam. Molim savjet ako ga tko ima???
  4. Javni poziv Ministarstva zaštite okoliša >Može malo podrobnije o tom pozivu. Ovo me jako interesira. Hvala ..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija