Jump to content

torry

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Možete li mi molim vas reći mogu li se supružnici sporazumno rastati ako imaju djete staro mjesec dana? Također ako ostau živjeti na istoj adresi da li će se njihova zajednica tretirati kao vanbračna zajednica bez obzira na rastavu braka?
  2. zanima me da li primanja nove supruge ulaze u proračun za plačanje alimentacije? Alimentacija se redovno isplačuje. Suprug je psihički bolesnik ( nesposoban za dodatni prihod)sa penzijom od 1900 kn, ja nedavno zaposlena .Doduše imam primanje 6000 kn, no i 2 kredita za otplačivati. Sadašnja alimentacija redovno se isplačuje u visini 1000 kn/mj za djete od 13 godina. Bivša sada želi povišenje otkad sam se ja zaposlila
  3. 2006 sam imala obrt- caffe bar.Kada sam ga zatvorila podmirila sam sve račune. Danas mi stiže opomena HEP-a da sam im dužna 3000 kn!!??? koje nisam kak ti podmirila u zadnja 3 mjeseca i 1,5 mjesec nakon izlaska iz tog prostora( obrt je ostao aktivan formalano još 3 mjeseca radi podmirenja svih računa) . Ne postoji mogučnost da su uopće računi ostali otvoreni jer sam kod njih odnjela odajevu obrta sa te adrese i osoba koja je u poslovni prostor ulazila iza mene ne bi mogla aktivirati uključenje na svoje ime ( tako su tada nam rekli.) Ne volja je u tome što ne mogu pronači zadnji račun za 1300 kn. Molim vas pomozite, što da radim??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija