Jump to content

ze_ki

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ze_ki objavio

  1. osim ako je radnik na bolovanju. što u tom slučaju?
  2. Budući da je to jednostrani akt, od kada teće otkazni rok, u slučaj da ću izbjegavati uručenje? da li to što znači? da li oni mogu staviti na oglasnu ploču?
  3. još sam zaboravila dodati, da se radi o vremenu unutar probnog roka, da li to mijenja cijelu situaciju? za vrijeme probnog roka nude mi ugovor na određeno na drugo radno mjesto?
  4. još jednno pitanje, što ako se radi o ugovoru na određeno na drugo radno mjesto? ili to nema veze?
  5. da li te poslodavac može premjestiti na drugo radno mjesto ako nije prestala potreba za prethodnim radnim mjestom? da li ugovor na neodređeno može postati na određeno?
  6. da li je moguće produžiti probni rok, radi se o ugovoru na neodređeno, duže od 6 mjeseci? ako, ne što se u tom slučaju može napraviti, a da ugovor bude na neodređeno?
  7. odlično si mi to obrazložio, hvala ti puno, ali još me zanima plomba?
  8. da li se na osnovi načela može donijeti presuda?
  9. da li se i kojim upisom upisuje ugovor o doživotnom uzdržavanju i o dosmrtnom? plomba-da li je to samo oznaka da je zaprimljen upis?
  10. kako si uspio ponoviti po pitanjima, ja za svoja 2 predmeta imam oko 20 ispitivača, a svaki po 5-6 strana pitanja, na koju foru da to prođem?
  11. ima li neki supatnik da ide 6.10. na kpp i gp?
  12. ČESTITAM!! kako ste ponavljali, po pitanjima ili sve pa što bude?
  13. I JA ČESTITAM!! da li si učio po pitanjima ili si ponavljao sve pa što bude? kako su drugi kandidati?
  14. who pa zar je to istina o (ne)objavi ispitivača? meni je tajnica prošli tjedan rekla da će biti objavljeno!
  15. jel netko saznao kada će objaviti komisiju?
  16. hvala. možete i meni proslijediti materijale o novom zkp na zemarinac@yahoo.com
  17. hvala vam na vrijeđanju, ako vam je to jedini argument. ja nisam tražila nikakvu skriptu i ne znam što pričate o završavanju faksa bez da se zna nositelj katedre, baš ste smiješni! radilo se u, isključivo, zamolbi da nam se ne trati vrijeme, kojeg imamo ionako premalo, sa linkovima koji se ne mogu otvoriti ili ne postoje (već su samo rasporedi o pojedinim savjetovanjima, a ne materijali) vidim ja da se netko drugi nije dovoljno pripremio, a ne mi.
  18. čemu filozofiraš i zbunjuješ ljude. nama ovdje treba konkretna pomoć, brza i efikasna. na tim stranicama koje navodiš je samo program savjetovanja, a ne i materijali, i molim te ako ne znaš nešto konkretno, gdje i kako, nemoj nam više tako pomagati.
  19. molimo maguira da nam pomogne!!
  20. naravno da znam da je stupio na snagu za uskočka djela i imam isprintano o kakvim se promjenama radi, ali pitanje je da li će novi zakon ispitivati na roku za popravke, nadam se ne.
  21. da li netko ima informacija da će se u rujnu, na popravku, ispitivati novi zkp, iako stupa na snagu 2011.?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija