Jump to content

ikola

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nezaposlena majka dvoje malodobne djece, čiji je otac poginuo u prometnoj nesreći.Djeli stambeni prostor s roditeljima i braćom pokojnog supruga.Isti prostor je dva puta zahvatila poplava u posljednjih 12 mjeseci te je upitno stanje stambenog prostora za zdravlje djece.Ima li majka ikakve šanse za dodjelu stanarskog prava na gradski stan, socijalni ili nešto slično. Hvala!Obitelj se nalazi na području grada Metkovića.
  2. "Davnih" 80-tih roditelji su mi otvorili štednu knijžicu u tadašnjoj Slavonskoj banci.Do 90-tih se tu skupilo pozamašna svota u tadašnjim jugo dinarima, ali nitko ih nije podigao.Postoji li način danas uči u trag tom novcu budući da se sad vade da je to Hypo banka?
  3. na kući površine 8.5x8.5m u vlasništvu roditelja,izgrađene 1970god, sa svom potrebnom dokumentacijom, i dotrajalim krovom "na 4 vode" visine sljemena 3.5m, želio bih promjeniti krov ali na 2 vode sa zabadima ali bi visina sljemena ostala ista.Zanima me dali su potrebne dozvole,kakve, od koga i kakve.hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija