Jump to content

elminsSK

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je elminsSK objavio

  1. hvala vam na odgovoru i na vašam vremenu. zanima me još samo par stvari. znači kad ona napusti rh i vrati se u tunis koji je najbolji način da je vratim u rh. dali da se oženimo u tunisu pa da tražimo vizu u svrhu spajanja obitelji ili bi to bio problem pošto je već bila udata za hrv. državljana. ili da tražimo vizu na osnovu van bračne zajednice. hvala vam na svemu jer nemam kome drugom da se obratim u ovom slučaju!
  2. hvala na odgovoru. imam još pitana ako mi možete odgovorit bio bih vam zahvalan. ona je podnesla zahtjev za produženje vize u najbližoj postaji ali joj je odbijen pošto su ustanovili da ne živi sa mužom. te su joj rekli da će kroz par dana dobiti rješenj o napuštanju hr. sad me zanima dali se može žalit na tu odluku i koji je najbolji način da se uloži žalba pošto je još uvjek u braku. dali da podnese zahtjev da se želi rastavit te da joj dok traje rastava odobre privremeni boravak. te da navedemo da tokom tog procesa ima osiguran smještaj zdravstveno. i rekli ste da nemože ponovo dobit vizu u svrhu spajanja obitelji. dali to znači da kad se rastavi i ponovo zatraži ispočetka vizu u svrhu spajanja obitelji da joj neće odobriti. molim vas za odgovor jer u mup-u nam nisu izašli u susret odnosno bili su jako bezobrazi i bezosjećajni na naše zamolbe za pomoć.
  3. Treba mi pomoć u području produženju privremenog boravka.imam velikih problema i molio bi ako ima neko ko mi može pomoći sa svojim odgovorima ili savjetima. Ovako imam djevojku koja je strani državljanin tunižanka i koja je u braku sa hrvatskim državljanom. Na osnovu tog braka je dobila vizu u svrhu spajanja obitelji. Međutim pošto više ne živi sa suprugom ne žele joj produžiti vizu u tu svrhu. Sad me zanima dali postoji koji način da ostane u hrvatskoj? Pošto joj je sad istekla viza mora napustiti hrvatsku dali postoji bilo kakav način da ostane u hr. Kad je prvi put došla u hr došla je sa vizom u svrhu spajanja obitelji u trajanju od 90 dana tu je vizu izvadila u hr velaposlanstvu u maroku pošto je u tunisu nema. Nakon toga je opez morala otić u maroko po novu vizu u trajanju od 1 god. Unaprjed vam se zahvaljujem!!! ***editirala newbie***
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija