Jump to content

rinas

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. rinas

    Ovrha

    Ili sam zadao pitanje na koje ne postoji odgovor, ili...
  2. rinas

    Ovrha

    POzdrav svima, trebao bih jedan pravni savjet ili info. U stanu koji je u mom vlasništvu boravi osoba sa obitelji još od 1992. Konačna pravomoćna i ovršna presuda za iseljenje je donesena u studenom 2007. Do sada nije realizirana uz tri neuspjela pokušaja. Zna li mi netko reći kad se može smatrati da je vrijeme za posezanje za pravnim sredstvima tipa ustavna žalba ili sud u Strasbourg-u zbog nerazumno dugog izvršenja vlastite presude.
  3. Zanima me koji propisi stite branitelja koji sa obitelji zivi u stanu ciji nije vlasnik i protiv koga je podignuta tuzba za iseljenje od strane vlasnika (tuzba usvojena na opcinskom sudu ,nalozeno iseljenje u roku od 15 dana, ulozena zalba zupanijskom sudu, ceka se odluka zupanijskog suda)
  4. Evo, jos jednom o drzavljanstvu, samo malo drugacije. Imam dvojno drzavljanstvo R. Hrvatske i SCG, a moja supruga je drzavljanin SCG. Takodjer, imam 2 licne/osobne karte sa 2 mjesta boravka (u R. Hrvatskoj i SCG). Interesuje me na koji nacin moja supruga moze dobiti drzavljanstvo R. Hrvatske.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija