Jump to content

joszde

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je joszde objavio

  1. mene zanima slijedeće kako doći do državnog stana ,kuće ili zemljišta ,kakvi su uvijeti cijene ako netko bilo šta zna hvala.
  2. već sigurno ima nešto o ovoj temi ali moja je sitacija sljedeća već godinu i pol ne radim zbog nekih svojih zdr.razloga niti sam bila prijavljena na zavodu za zapošljavanje ,zapolila sam se ,radim 3mj.i u 12tj.trudnoće primljena sam na neodređeno sa plaćom od 4500kn,pošto mi je doktorica preporučila strogo mirovanje,pa bi me poslala na komplikacije, zbog ranijih problema mene sada zanima da li moram raditi 6mj.da se uzme prosjek,da bi dobila naknadu od 4257kn ili se varam ili mi treba 12mj, u komadu zanima me po ovoj situaciji ako izduram još ta 3mj.jer ne radim neki teški fizički posao i odem na komplikacije koliko ću dobivati naknade sok sam na komplikacijama i koliko ću dobivati porodiljnog molim vas pomagajte ako itko zna unaprijed hvala. :tuzan:
  3. neznam koja je godina ali predpostavljam u zadnjih 2-3 god.
  4. dobro večer neznam da li ima a vjerovatno ima nisam mogla naći zanima me sljedeća informacija ,nešla sam zemljište sa započetom gradnjo kuče od 90m2priključci su ispred kuče ,ima samo lokacijsku dozvolu,pa me zanima da li itko zna koliko bi me došla građevinska dozvola i koliko bi me došli priključci struja ,voda ,plin,mjesto velika gorica pa ako mi itko može pomoći bila bi zahvalna hvala.
  5. već sigurno ima nešto o ovoj temi ali moja je sitacija sljedeća već godinu i pol ne radim zbog nekih svojih zdr.razloga niti sam bila prijavljena na zavodu za zapošljavanje ,zapolila sam se ,radim 3mj.i u 12tj.trudnoće primljena sam na neodređeno sa plaćom od 4500kn,pošto mi je doktorica preporučila strogo mirovanje,pa bi me poslala na komplikacije, zbog ranijih problema mene sada zanima da li moram raditi 6mj.da se uzme prosjek,da bi dobila naknadu od 4257kn ili se varam ili mi treba 12mj, u komadu zanima me po ovoj situaciji ako izduram još ta 3mj.jer ne radim neki teški fizički posao i odem na komplikacije koliko ću dobivati naknade sok sam na komplikacijama i koliko ću dobivati porodiljnog molim vas pomagajte ako itko zna unaprijed hvala.
  6. dobro večer neznam da li ima a vjerovatno ima nisam mogla naći zanima me sljedeća informacija ,nešla sam zemljište sa započetom gradnjo kuče od 90m2priključci su ispred kuče ,ima samo lokacijsku dozvolu,pa me zanima da li itko zna koliko bi me došla građevinska dozvola i koliko bi me došli priključci struja ,voda ,plin,mjesto velika gorica pa ako mi itko može pomoći bila bi zahvalna hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija