Jump to content

ocat

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sama riječ ti kaže..."ali" dok ne pukneš... Inače izbjegavaj riječi koje u sebi sadrže "menta"... Ti izračunaj ostalo... :clint:
  2. Nisam ja tvoj ocat zoko dnaje žnaru. BTW: sorry!!!
  3. nema tu pravde.... a sad ću ti ispričati našu priču iz perspektive moga muža.... on, naime, ne može vidjeti djecu drugačije nego pod nadzorom jednom mjesečno i vodi se kazneni potupak protiv njega,a tome sam kriva ja, jer sam izmislila da je zlostavljao djecu... i, on ne želi plaćati alimentaciju (daje osamsto kuna za dva klinca), jer me na taj način kažnjava što sam ga maknula i, što mu, po njegovom mišljenju, onemogućavam da ih vidi novaca prema vlastitoj tvrdnji ima, ali mi ne da, jer nije zadovoljan kako klince odgajam (maltretiram ih tamo s nekim engleskim umjesto da ih upišem na košarku, ili da, još bollje, gljivare u parku ne bi li se navukli na nekakvu drogicu, tako da mogu i za to biti kriva) iz čistog očaja, jer doista ne znam više što bi, (hm, tužit ga državi koja nas godinama nije u stanju razvesti,i spremiti ga u zatvor, odakle mi sasvim sigurno neće stići ni ovo malo para što mi daje) sjela sam s djecom i dogovorila s njima da prekinemo kontakte s tatom dok se ne sredi... nije da se želim igrati boga, ali kaj da napravim? Kirurg ti izmislio zlostavljanje, sramoto jedna ružna. Kak te nije sram glupačo još to objaviš ovdje, kaj nisi skužila da je ovaj forum za ljude koji imaju probleme a ti ih stvaraš. Najmanje što možeš napraviti u ispriku na ovome foumu je da odeš do savskog mosta i baciš te poštediš svoju djećicu.
  4. Thnx virus, hvala ti samo sam to tražio, a ekipa bi se odmah vrijeđala a kaj ćeš to su ti naši...
  5. Jeste li vi totalni debili ili ste se izlječili. Pa #### vam materina, mama ti živi od zraka. Jeste li uopće pročitali post ili samo čekate iza ugla da izvrijeđate. Nedaju mi da viđam dijete, zabranili su mi dolaske...(ja sam vidio kćer 10puta u 3.g, moj otac 1put baka i djed 2puta i to je to....) Imate li vi uopće itko ovdje iskustva "pravih" sa slučajem koji sam opisao u prijašnjem postu???
  6. Bivša djevojka s kojom imam 3.g staru kćer ne dopušta mi da viđam dijete.(naravno traži alimentaciju koja je pola moje plaće). Za alimentaciju me nije briga ionaku ju ne mislim plaćati dok ne vidim djete. Mjesto da uči i radi, flaksa doma i žali se sudu da nema para.(naravno ima tri auta i kuču na kat). Molim vas da mi objasnite kome to trebam prijaviti. Pokušao sam u CZSS tamo su mi poklopili slušalicu. Trebam li se možda obratiti u PU ili sud, prije nego ju nastrijelim??? Ima još jedna stvar ona je dobila besplatnog odvetnika za slučaj alimentacije. Pitanje je gdje ja mogu dobiti jednog???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija