Jump to content

vampyria

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je vampyria objavio

  1. molim pomoc u vezi ove teme...naime ovako...imam dug od 5000 kn po diners kartici...dogovorila sam izvansudsku nagodbu u ratama no zbog financ situacije nisam platila 3 rate i dosla je naplata na placu medjutim imam kredit za stan i jos jednu ovrhu (kojoj su male rate zbog kredita za stan i male place)..tako da bi ova morala cekati dok prva ne istekne....sto mi je ciniti da dalje placam dogovorene iznose ili nemam pojma ni sam iznos mi je nemoguce odjednom otplatiti...hvala na odgovorima....
  2. molim pomoc...ovako,vec skoro 2 god smo korisnici vodafone live mobilnog interneta....racune uredno placamo i nikad nismo presli 2 gb koja smo ugovorom potpisali....no prije 2 mj nam dolazi poruka da imamo potroseno preko 600 kn ...zbunjeni jer nam se to nikad nije dogodilo zovemo vip i pitamo o cemu se radi..oni nam lagano samo odgovore da smo u pogranicnoj zoni i da nam se ukljucio rooming!!!! i da navedeno moramo platiti,pitamo ih kako je to moguce i kako se ta usluga iskljucuje ..odgovor je,to samo oni mogu..ok...odmah odemo u vip centar i napravimo to,...na kraju je taj racun narastao u 1000 kn ...znaci potroseno i pretplata i kojesta sa sve stave u rn...nismo ga platili..nakon par dana cujemo da su vecina korisnika imala u gradu taj problem jer se zbog nevremena iskljucio repetitor i svi su se prebacili na sloveniju....opet zovemo vip a oni kazu da pisemo prigovor....pitanje je hoce li to upaliti...jer to nije potroseno nasom greskom,rooming se nije mogao nikako iskljuciti a mi nismo niti primjetili da je na drugoj mrezi...
  3. ah..znala sam ja sta potpisujem...to je bio uvijet da dobijem posao...kaonavodi on...da sebe osigura u slucaju otkaza...no bila sam samohrana majka bez posla i nije mi bilo bitno tada...no sad je druga prica. drugo..u platnoj listi se navodi placeno prekovremeno...blagdani i sve ostalo...prekovremeni,slobodni dani ( kojih nema ).... ZNACI NAMJESTENE PLACE ...samo placa je potpuno ista i na koji nacina ja sad da dokazem da to nije tako....druge nece posvjedociti jer nije se boje otkaza...tako da nam ostaje sutjeti i krvavo raditi za bijedne novce. hvala ipak na odgovoru....
  4. Poštovanje! Molim pomoc i odgovore na par pitanja... Dakle ovako...radim u pekari vec dugo...imam 2 dana mjesecno slobodno,svaki blagdan je radni sto nam naravno nije placeno...a i bolovanje je moguce u slucaaju umiranja da tak navedem....pitanje je na koji nacin to rijesit s tim da vlasnik nije hrvat i ima dobro potkovane veze tako da ni jedan pokusaj prijave nije uspio. Eto blize se blagdani i polako pucam po savovima...nije mi jasno po kojem zakonu je definirano radno vrijeme jer on se pravda time da pekare imaju dopustenje radom blagdanima i nedjeljom i to cijeli dan!! ...znaci Bozic bi trebala provesti na poslu i to u drugoj smjeni....zalosno!! trenutno trazim neki drugi posao jer mi je i zdravlje i psiha lose...no posla bas i nema pa je moje drugo pitanje ovo... pri potpisu ugovora koji je na neodređeno potpisala sam i aneks o sporazumnom raskidu ugovora..to bi znacilo da nemam pravo primanja nikakve naknade sa zavoda za zapošljavanje u slucaju otkaza???? zalosno je kuda ide ova drzava i sta se sve dozvoljava poslodavcima...... unaprijed hvala na odgovorima i lijep pozdrav!!!
  5. Lijep pozdrav! molila bih pomoc oko pitanja otvaranja obrta...ovako...naime imam zelju otvoriti igraonicu za djecu..dakle organizacija rodjendana..cuvanje djece tokom dana i sl...pa me zanima koji uvijeti su za to..strukovni jer imam zavrsenu poljoprivrednu skolu...i postoji li kakav poticaj od drzave ili grada za takav pothvat.... Hvala!
  6. moj je otplacen par mj nakon sto je odselio iz stana...sad dali se gleda datum rastave ili kad je otisao to je nesto drugo jer i on je digao kredit iz minusa u plus da bi imao samo jedan nakon sto je odselio..........ako se brak smatra nistavnim od dana kad partneri ne zive zajedno onda nema pravo potrazivati nista jer se to ne vodi kao dio bracne stecevine koliko sam upucena....ma komplicirano je...a i ne razumijem kako je zakon tako los da iako ne brine za djecu na nikoji nacin opet sve ide njemu u prilog.....strasno..
  7. javila sam se czss to ga i je razljutilo jer je svjestan da ce potrazivati novac od njega a on ga nema zbog glupih kredita....ja mu ne namjeravam placati nista jer i ja sam ga imala i vratila kao i njegove dugove........hvala!
  8. Hvala na odgovoru.......no taj kredit je bio gotovinski potrosen na ne znam ni ja na sto jer bas i nisam imala uvid u njegove financije........Znaci ne preostaje mi nista drugo nego tuzit se i tako tko zna do kad.
  9. Molim vasu pomoc oko problema.....ovako: bivsi i ja smo se rastali sluzbeno prosli mj iako vec 2 i pol god ne zivimo zajeno........nisa nije placao za djecu i ja sam naravno podnijela molbu czss za privremenu alimentaciju.......on sad prijeti tuzbom za podjelu imovine i hoce da mu placam pola kredita sto je naravno nemoguce jer sam tek otplatila svoj kredit i vrpu njegovih dugova...........sto uciniti??????
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija