Jump to content

matej007

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je matej007 objavio

  1. dali osoba ima pravo na nužni dio ako posjeduje kuču ili stan
  2. 4mj. prije nego ču dobiti otkaz šef me stavio na minimalac a po ugovoru stoji 4500kn dali imam pravo na razliku, pošto sam dobio otkaz
  3. zna li tko broj telefona od pof osjek
  4. 12.01.2009.prestala djelatna vojna služba,s 14.01.2009 priznato pravo na invalidsku mirovinu zbog utvrđene profesionalne nesposobnosti za rad. I tu sam ja dobijo klasičnu otpremninu od tri prosječne plače. Ali sam ja podnio zahtjev 03.08.2009.za isplatom razlike otpremnine zbog utvrđene profesionalne nesposobnosti za rad.
  5. pozdrav svima dobio sam rješenje da mi se priznaje na isplatu razlike isplačene otpremnine do iznosu od 6 bruto plača i za sudjelovanje u Domovinskom ratu 525 kn po mjesecu.dali tko zna koliko je ta bruto plača danas.Zahtjev sam predao u 8mj tako da sam se i prestao nadat ali ima boga.
  6. moze li mi tko reci kome da se obratim radi duple otpremnine dobio sm rjesenje za mirovinu imam pravo na invalidsku mirovinu zbog profesionalne nsposobnosti za rad.dali imam pravo na jos jednu otpremninu?
  7. dobijo sam riješenje za mirovinu 2,100kn zbog profesionalne nesposbnosti za rad
  8. sa 14.01.dobio sam riješenje sa prestankom djelatne vojne sluzbe a otpremninu nisam jos dobio. kome da se obratim i sta da radim ,do dolaska mirovine treba vise mjeseci a do tada zube na klin
  9. dali postoji mogucnost zaposljvanja na prijavu
  10. dobio sam rijesenje da sam nesposoban za djelatnu vojnu sluzbu po clanku 11 i idem u invalidsku mirovinu. također sam dobio rjesenje o prestanku sluzbe sa 14.01.2009 koje je usljedilo i dalje nista?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija