Jump to content

Cubi

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Cubi objavio

  1. Tako je i bilo: došao sam sa smješkom (bez bajadera), opisao problem i uljudno zamolio za drugu potvrdu, ali problem se nije riješio, nego stoji kako je niže opisano. Nikako da dobijem odgovor na pitanje: postoji li regularan način da dođem do nove potvrde. Ne fukcionira valjda cijeli sistem na bajadere...
  2. Pustimo sad bajadere, mene zanima jel se to njoj samo neda ići do arhive ili postoji stvarni razlog zašto bi bivši vlasnik morao osobno doći. Ako je vozilo uredno odjavljeno, tablice vraćene i prometna zadržana u PU i za to je izdana potvrda koja je u međuvremenu izgubljena, zašto ja kao novi vlasnik ne bih mogao dobiti drugu potvrdu? A bajadere se mogu dobiti za lijepu riječ, savjet, osmjeh i sl. Za marš van, teško!
  3. Prije otprilike godinu dana kupio sam stari, neregistrirani auto s namjerom preinake. Sad kad je sve gotovo i atestirano htio sam ga regisitrirati, ali nedostaje mi potvrda da je auto odjavlje, tablice vraćene a prometna dozvola zadržana u PU Zagrebačkoj. Od bivšeg vlasnika dobio sam samo fotokopiju potvrde. Pokušao sam u PU u Heinzelovoj dobiti novu potvrdu, aki službenica kaže da mora doći bivši vlasnik osobno. E, tu je problem jer se radi o jedva pokretnom starcu. Postoji li neki drugi način za dobivanje potvrde odnosno registracije vozila? Napominjem da je sve oko registracije plaćeno, ispisane su nova prometna dozvola i knjižica vozila, tablice čekaju na STP, "samo" treba ovjeriti knjižice, a to "ne može bez te potvrde" !?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija