Jump to content

venici

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://net
  1. puno hvala.više nego brzo odgovoreno.bilježim vas sa štovanjem.
  2. darovnim ugovorom,ovjerenim kod javnog bilježnika,suprug je darovao ženi stan,dali ona mora platiti porez,to joj je prva nekretnina.novi sam korisnik na legalisu,oprostite ako je pitanje već bilo postavljeno ranije na forumu.hvala.
  3. hvala na odgovoru,po svoti koju je uplatio,dokumentirani podatak,zaslužio je grob sa mramornom pločom za urne,dobio je kremiranje i zemljani grob,ni križ nije stavljen.ostatak novca je prisvojila,29 god.je odvajao novac.taj novac bi joj trebalo uzeti,pravnim putem i uložiti ga gdje je trebalo,za ono što je bio namijenjen.cijenim vaš odgovor.
  4. druga žena od oca,nakon njegove smrti podigla je novac koji je otac uplaćivao za posmrtnu pripomoć,uplate su bile 29 god.oca je bez da ikoga pita kremirala,urna je stavljena u nečiji grob,pustopoljina,bez ičega.na ostavinskoj raspravi rekla je da je sve njeno.da li imam pravo na dio tih uplata,kako mu osigurati ukop koji je uplaćivao,ono što mu pripada.da li te uplate ulaze u nužni dio,svota nije mala.
  5. puno hvala.ovaj odgovor tražim,plaćam odvjetnika i ništa.još da znam kad nastupa zastara,valjda od prodaje stana.mislim pravo na nasljedstvo,ne zastarijeva,ali od prodaje vlasništva za koje je priznala da smo suvlasnici,to neznam.koliko do zastare,2,3,5 god?tko zna..
  6. druga žena od pokojnog oca je prodala imovinu,a parnica je u tijeku.radi se o imovini pokojnika koju je dao darovnim ugovorom dotičnoj,koristila je njegovu bolest.kako namiriti nužni dio ,parnice su rijetke,odvjetnik se ne javlja.sve skupa traje 5 god.na rasprave se ne odaziva niti dolazi njezin odvjetnik.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija