Jump to content

kikimiki

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je kikimiki objavio

  1. Da li to znači da po novome zakonu zastara nastupa nakon 4 godine i 364 dana? P.S. Nije mi jasno odakle tih 364 dana, šta nije zasta 2 godine tj. sada 4?
  2. Pozdrav. 1. Zanima me od kada se gleda vrijeme zastare za prekršaje u prometu; a) - od datuma kada je prekršaj b) - ili ako je donesene presuda, a nije izvršena od datuma presude? 2. Da li se prekršajni zakon može primjenjivati retroaktivno; tj. da li mi mogu za prekršaj počinjen prije novog zakona suditi po novom zakonu? Hvala svima na odgovorima.
  3. Nažalost kao što sam rekao ne sjećam se da li sam dobio račun, mislim da sam dobio samo nalaze. Tada nisam znao da mi to ulazi u pvrat poreza pa nisam brinuo o računu. Zahvaljujem na odgovoru, to je i meni palo na pamet. Jedino nisam shvatio da li imam pravo tražiti taj račun "ponovo".
  4. Ovako, imam jedan problemčić. Prošle godine sam u 2 navrata odlazio kod jednog privatnog doktora. Tražio sam doma račun(e) koji mi treba(ju) za prijavu poreza ali ga ne mogu naći, a nisam siguran da li sam ga dobio ili ne. Bio sam jučer tamo i djelatnica koja tamo radi na prijemu i plaćanju računa mi je rekla da ona ne može iz računala izlistati taj račun jer ga "kao" nema tj. kao nemaju takav program i da su im svi papiri u računovodstvu tj. da su sve predali na poreznu upravi i da je nemoguće da ponovno dobijem račun. Inzistirao sam ali nije pomoglo. Imam li kakvu pravnu osnovu tražiti taj da mi taj račun ponovno izdaju? hvala na odg.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija