Jump to content

HrvojeJuvancic

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je HrvojeJuvancic objavio

  1. Poštovani, bivša supruga želi promijeniti ovogodišnji termin ljetnog viđenja s djetetom nakon što je sve bilo dogovoreno, a ja sam kupio karte, uzeo godišnji i obavio ostale radnje potrebne za provođenje godišnjeg odmora. Prethodni dogovor obavio sam s njenim sadašnjim mužem jer je između nas poremećena komunikacija, i imam prepisku u mobitelu. Imam li kakva prava po pitanju vraćanja na prvobitni dogovor. Kome da se obratim za pravnu pomoć?
  2. Poštovani, bivša supruga želi promijeniti ovogodišnji termin ljetnog viđenja s djetetom nakon što je sve bilo dogovoreno, a ja sam kupio karte, uzeo godišnji i obavio ostale radnje potrebne za provođenje godišnjeg odmora. Prethodni dogovor obavio sam s njenim sadašnjim mužem jer je između nas poremećena komunikacija, i imam prepisku u mobitelu. Imam li kakva prava po pitanju vraćanja na prvobitnidogovor. Kome da se obratim za pravnu pomoć?
  3. Poštovani, održao sam tri puta javni umjetnički projekt pod nazivom sastavljenim od 3 riječi od kojih su dvije povezane s crticom. Sada se pojavio projekt čije je ime gotovoidentično samo što u jednoj riječi ima promjenjeno jedno slovo, a bavi se sličnom umjetničkom temom. Može li se što napraviti? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija