Jump to content

NiSt

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zajcek4@yahoo.com je mail na koji možeš poslat tablicu...hvala!
  2. može pitanja koja su bila? za kolko su te negdje zvali na ponovni ispit? dal gledaju ak si vjezbenik istek vjezbenickog staza? to moras ti plačati ili je ponovni ispit uračunat u cijenu prvog izlaska?
  3. gdje pronaći trenutno stanje (poglavlja itd) i kronološki tijek pregovora...gledao na stranicama al tamo sve neki stari podaci..od 2008...i sve zbrda zdola... ili ima netko tko zna pa da nabaci ovdje... ljudi, panika je polako..
  4. dal se na posebnom dijelu odgovara i usmeno? ja čuo da je većinom samo pismeni sa dozvoljenim materijalima...
  5. ja polažem 7.5. za sad sam naucio uredsko i lokalnu i podrucnu te malo ustava...imam jos nekih dobrih tjedan dana..pa mi se cini isto tak da necu to stici sve....eh da jos i za posebni dio procitat zakone..uh, uh..cini mi se da ce biti ovaj tjedan ucenja i ucenja...pa dok mi se sve pomijesa na kraju.. kolko ljudi uopce padaju na tom ispitu? jel bilo koga skoro da je pao cijeli ispit pa mora skroz ponovo? ak nije cini mi se da cu ja bit taj..
  6. polažem posebni dio ispita iz upravnog područja prostornog uređenja...dal netko imao nešt slično? interesirala bi me neka od pitanja... radi se o dozvolama(lok., građ.) te praćenju izgradnje ... radim u gradskoj upravi! tnx!
  7. imam ispit za neka 2 tjedna...i sad ja to malo gledam..nešt sam uredsko i naučio...i gledam sad skriptu za ovo ostalo..pa to ima nabrajanje nabrajanja nabrajanja..pa tko će to sve popamtiti? a još se dosad nisam ni suretao s tim pojmovima... pa zar sva ta nabrajanja treba znat? il je dovoljno znat neke osnove...ja ću poludit
  8. zajcek4@yahoo.com je mail za skriptu sa izmjenama i dopunama... hvala, vam!
  9. kad si prijavila ispit? kak oni određuju datum polaganja..prema datumu prijave ili prema trajanju vježbeničkog staža? i može li se to odgoditi? ak može i meni novija skripta na zajcek4@yahoo.com Hvala!
  10. vrandolac koja ste stručna sprema? ja sam vss...isplati li se učiti po skriptama ? ili je ipak potrebno nešto više? nisam iur. zahvaljujem svima koji su mi poslali skripte
  11. može li i meni dotična skripta s pitanjima na ... ninonano@gmail.com piroman, vrandolac, caki007 il bilo tko drugi.. zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija