Jump to content

dana1807

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. meni nije jasno to što se na nactru vidi 100čhv a u katastru piše 91čhv. kako to izmjenit? može li geodet izmjerit i označit među samo po nacrtu? ispričavam se što puno pitam ali zbilja mi puno pomažete. hvala vam na tome :hvala:
  2. hvala Vam na odgovoru.. da malo pojasnim susjed je samo stavio žičanu ogradu, problem je bio u početku jer je njegov čošak kuće na našem ze,ljištu i on je u pravilu to trebao rušiti ali umjesto toga nama je geodet pomaknuo kuću za tih 2 m naprijed. po nacrtima se vidi da ima 100čhv ali upisano je 91čhv. ne znam što nam je potrebno da se to upiše kao 100čhv kako je kupljeno i ucrtano.
  3. Poštovani, malo sam čitala vaše teme i nadam se da ćete mi uspjet pomoć. Naime, prije nekih 15-tak god.smo sagradili kuću ali već u početku geodet nije dobro označio zemljište, umjesto 100čhv koje smo kupili on je označio 91čhv, još nikome nije jasno kako je došlo do toga. fali nam 2 m širine i 20m dužine iza kuće oje si je prisvojio susjed jer je prije naše kuće na tom mjestu bila livada. sada taj susjed nama radi probleme jer nam ne dopušta da stavimo prozor u potkrovlje jer gleda na njegovu stranu. on ima kuću prizemnicu a mi kat i još potkrovlje. zbog tog mjerenja od 91 čhv ispada da smo mi na međi ( a nismo). šta nam je raditi? kakko istejrati pravdu na svoje, da nam vrati naših još 9čhv i da mogu stavit prozore na zadnji kat. nadam se da nisam previše zakomplicirala. unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija