Jump to content

lovric

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. zanima me dali je T-mobile dužan o svom trošku dati mi novu sim karticu s novim brojem s obzirom da su me stavili u tel.imenik a ja sam prilikom registracije naveo da ne želim biti dostupan u tel.imeniku? Radi se o tom da sam mjenjao br.tel zbog višemjesečnog uznemiravanja sa skrivenog broja i prilikom reg. novog broja velikim slovima sam nagalasio da NE ŽELIM biti u imeniku.Njima je trebalo 7-10 dana da me maknu iz imenika. U međuvremenu je ista osoba došla do broja preko imenika i naziva sa skrivenog broja na moj novi br.tel., taj broj nitko nema koristim drugi broj. Njima je sve uredno prijavljeno za uznemiravnje s prvim brojem ali oni se prave blesavi da nije njihova krivica kaj sam ja u imeniku.
  2. U društvu za zaštitu potrošača su mi rekli da nema nikakve koristi ići preko suda jel u biti tu se radi o NN osobi i jedino da se obratim HAKOM-u. A kaj se tiče lažnih oglasa TELE2 je provajder preko kojih su išli i oni ništa ne žele učiniti pa ću i za to pitati u HAKOM-u.Jer u biti policija ne reagira ako nisu prijeteći pozivi i poruke.
  3. Netko daje lažne oglase na moje br mob pa me zanima da li se preko Ip adrese može locirati osoba? jel sumnjam da se radi o osobi koja me višemjesečno po noći i danu nazivala sa skrivenog broja. Preko ispisa poziva sam došla do broja gdje se nitko nije htjeo javiti ili je samo držao otvorenu liniju i šutio, te su počele stizati sms lažno se predstavljajući osobom (koja ne stoji iza tog broj),a osoba o meni jako puno zna. Imam potvrdu od policije za uznemiravanje.Jel mogu tužiti NN osobu odnosno taj broj da t-mobile da ispis brojeva s kojima taj broj kontaktira pa da se preko toga dođe tko stoji iza toga broja?
  4. počeo me netko nazivati (cimati) sa skrivenog broja na oba dva moja mobitela početkom 9 mj.znalo je biti 5-20 poziva dnevno i po noći. Zahvaljujući policiji i Vipu došla sam do broja preko ispisa poziva.Međutim na taj br se nitko nije javljao ili je samo šutio, onda su počele dolaziti poruke lažno se predstavljajući osobom (lažno predstavljanje) za koju sam provjerila da ne stoji iza toga.Sada je mjesec dana bilo mira i noćas u 3 sata ujutro su opet počeli pozivi.Imam od policije potvrdu o prijavi za uznemiravanje.Broj je na karticu i nije prijavljen.Kako da dođem do ispisa brojeva od toga broja s kojima je u kontaktu.Koga da tužim taj broj (NN)osobu ili T-mobile koji je davatelj usluge?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija