Jump to content

Amra_CK

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Amra_CK objavio

  1. POštovani! Prikljucila bi se i ja... Bila sam na komplikacijama od 17.11.08 do 04.02.09 uz naknadu od 814,00 kn. Tada sam se svojevoljno skinula sa komplikacija te sam dobila otkaz kao visak radne snage i prijavila se na zavod za zapošljivanje. Sada tamo dobivam naknadu nekih 1300 kn. Porodiljni mi počinje 01.06.09. Zanima kolika ce bit moja naknada porodiljnog s obzirom na to da sam nezaposlena i da od 01.01.2007 imam 16 mj. radnog staža sa prekidima. Isto me zanima da li bi moja naknada bila visa ukoliko bi se zaposlila nanovo prije porodiljnog (imam ponudu za posao). Lijep pozdrav! Hvala!
  2. Postovani! Zahvaljujem na odgovoru i sto ste mi otklonili strah. Planirala sam zivjeti kao podstanar do bebine god dana nakon toga raditi (dijete bi bilo u vrticu) i zivjeti u miru. Lijep pozdrav! Hvala
  3. Poštovani! Koja je razlika u zastiti djeteta i zene u ondosu vanbračne zajednice i braka? Te koja je razlika u pravima ukoliko dode do rastave. Lijep pozdrav!
  4. Poštovani! Imam 24 g. u vezi sam sa ocem svog nerođenog dijeteta (termin je 12'07'2009). Partner je prekriveni alkoholičar, nedavno sam ga i uhvatila kako puši "travu" u garaži. Htjela sam da se dogovorimo o normalnom raskidu veze i skrbništvu, odnosno pomoći njegove oko dijeteta kad se rodi, jer ne zelim da mpoje dijete zivi s ocem koji pije i drogira se, a ni sama ne zelim njega kao zivotnog partnera. Nazalost njegovo pravo lice otkrila sam tek sada kada zajedno cekamo bebu. Htjela bi otici od njega, al se bojim da bi mi mogao oduzeti dijete jer mu je mama pravnica i stoji iza njega te mi i sama prijeti da nece plaćat za dijete i da ce mi ga oduzeti jer saqm nezaposlena. On ima kredit i veli da na temelju toga on zakonski ne treba placat alimentaciju. Molim Vas da mi javite koja su moja prava i prava mog dijeteta posto nismo vjencani. Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija