Jump to content

ivica623

Korisnik
  • Broj objava

    17
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. izgleda da ovi ne daju nikome ja predao u 2 misecu i ništa
  2. PLP dalo trajno 40%,DLP opet privremeno treći put ,ima li sličnih iskustava.
  3. Mjena se zakon o ocjeni invalidnosti,do 2012g sve vojne i civilne osobe kod kojih se ne utvrdi da im je potrebna njega i pomoć drug osobe naj manje 90 minuta dnevno izgubit će status invalida,dali netko zna nešto više molim odgovor.
  4. svakim danom gubimo svoja prava samo zato jer spadamo u skupinu povlaštenih mirovina,smanjili su nam mirovinu 10 posto a sada ne dobijamo ni ovi dodatak od 100 kuna jer spadamo u skupinu povlastenih mirovina,još kad udjemo u EU udarit će po nama,pa gdje su te puste braniteljske udruge da dignu glas i da se iščupamo iz ralja povlašteni mirovina.
  5. Pozdravljam ovakve odluke da se vrati djeci poginulih roditelja tih 10%.Moj primjer išao na obnovu postupka zbog pogoršanja bolesti i dobijem povoljniji omjer i povećanje mirovine sa 2.900 kuna na 3.600 kuna ali me zakači tih -10% tako kao da nisam bio na obnovi postupka.
  6. ajme nami ako dođe na vlast ova kukuriku koalicija.
  7. nisi mu dao ispravan odgovor,moraš biti naj manje 30posto da bih bio oslobođen od plaćanja participacije
  8. Imaš li status dragovoljca i jeli toliko dobijaš mirovine sa onih 10 posto smanjenja,ja imam omjer 40-60 opća čekam izračun.
  9. žalosno je da smo pustili da nam smanje mirovinu za 10 posto i nazovu je povlaštena mirovina pa gdje su te naše udruge i hvidr-a da zaštite naša prava,neka se ukinu sve braniteljske udruge i osnuje stranka branitelja.
  10. Na žalost kolega nemaš puno mogućnosti bez statusa HRVI za ostvarivanje vojne mirovine,jedino možeš dobiti civilnu mirovinu ako ti na mirovinskim vještak da nesposobnost,a za savjet možeš zatražiti uredu državne uprave u općini imaš pravnika za branitelje
  11. pozdravljam tvoje razmišljanje kolega o NE prodaji udjela,pa tko iti malo zdravo razmišlja ,izuzet branitelja kojima je to baš priko potrebno mislim da oni koji šire paniku da se udjeli prodaju ne šalju dobru poruku, dajte molin vas koliko se je do sada izgubilo na udjelima ako nismo dobili nismo ni izgubili.
  12. HVALA TI KOLEGA SAD SAM U PROFESIJONALNOJ 20-80 IMAM 2980 KUNA,SAD ČEKAM IZRAČUN ZA OPĆU REFERENT MI JE REKAO DA SAM DOBIO TAJ OMJER 40-60, KOLIKI JE DODATAK NA ČIN.
  13. KOLIKA BI MI BILA MIROVINA ,40-60 OPĆA NESPOSOBNOST,HRVI 40 POSTO,DRAGOVOLJAC,ČIN STOŽERNI NAREDNIK,RADNI STAŽ 28 GOD.U RATU 5GOD.MOLIM TKO ZNA.
  14. SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIM BRANITELJIMA POSEBNO BRANITELJIMA IZ CETINSKE KRAJINE I SJP BATT.
  15. kolege suborci i istinski branitelje vama ovo pišem pa jesmo li mi u Hrvatskoj naj lošije organizirani da izadjemo na ulice i da zaštitimo svoja prava dok još ima vremena,ili smo u većini zadovoljni sa ovim šta imamo i što smo ostvarili,nitko nas neće zaštititi ako mi sami sebe ne zaštitimo i mislim da smo dosta toga pustili preko svojih bolesnih i napaćenih leđa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija