Jump to content

ssuuzzaannaa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Moje djete sustavno je zlostavljano verbalno,psihički i fizički od strane ucenice iz istog razreda od prvog razreda(sada ide u 6.razred).Cak su se od te ucenice stariji brat i mlađa sestra upetljali u to.brat je moju kci jednom prilikom i udario,a sestra te ucenice nazivala ju je svakakvim imenima putem facebooka.pokusavala sam to rijesiti i razgovorom s roditeljima no bez uspjeha.prije nekoliko mjeseci sukob je eskalirao u fizicki gdje su ta ucenica i dvije njezine prijateljice naguravale moju kci.nakon toga ja sam pismeno zatražila od razrednice da poduzme nesto.sazvala je roditeljski sastanak na kojem je majka te ucenice rekla da se ona u potpunosti slaze sa svojom kceri i da ona ne vidi nista lose u tome sto je njezina kci napravila.razrednica je nakon toga pazila da ne dolaze u sukobe,pred njom i drugim profesorima je djevojcica ostavljala moju kci na miru ali kad nitko nije gledao verbalno zlostavljanje se nastavilo. to je prvi dio problema...drugi dio je sljedeci... Imaju profesoricu koje u skoli vise nema nego sto dolazi na posao.prosle godine nije je bilo oko tri mjeseca,na kraju je ravnatelj zakljucivao ocjene na temelju znanja ucenika tri mjeseca prije.nemaju nikakav kontinuitet.moja kci iz tog predmeta ima solidnu ocjenu(dobar).prije nekoliko tjedana profesorica se vratila s bolovanja i pitala moju kci,nije naucila i dobila je jedinicu.pocela je plakati i histerizirati da ju nece moci ispraviti(ako profesorica opet ode na bolovanje i ne vrati se do kraja š.g (profesorica koja inače djecu šalje pedagogu radi nenapisane domaće zadaće)moju kci nije poslala pedagogu nego ju je slusala cijeli sat kako tuli,pustila ju je iz razreda i nije ni pitala kako je.taj dan poslije skole moja kci je iz gore navedenog razloga(sukob i izolacija ucenica predvođenih navedenom ucenicom) i ocjene koju je dobila od profesorice kod koje svi ucenici imaju problema pokusala samoubojstvo bacanjem pod vlak.sva sreca nije uspjela.hospitalizirana je i na ljekovima.jucer je otpustena iz bolnice. Ravnatelj te skole rekao nam je da on nemoze nista profesorici ni zbog bolovanja,ni zbog neodgovornog ponasanja prema ucenicima...uglavnom nista.prica je puno opsirnija no ja sam ju skratila koliko sam mogla.moje pitanje je koja su nasa prava i na koji nacin ih možemo ostvariti?
  2. Receno mi je da je glavnica otplacena kao i sudski troskovi,morala sam zvati nekog tipa koji mi je obracunao kamate koje iznose oko 9000 kn .zanima me da li tko ima iskustva s oprastanjem kamata jer je vip jednom mom poznaniku s obzirom na imovinsko stanje "oprostio" dug.ne znam kakva je praksa u t-mobilu.
  3. Imam dug za mobitel t-com.koliko sam uspjela saznati pravomočno rjesenje doneseno je 2003 g. od tada se pokusavaju naplatiti.otplatila sam glavnicu u mjesecnim ratama no ostale su kamate.vec su dva puta izlazili na ovrhu.zanima me da li postoji zastara na taj slucaj.nakon.kojeg vremena nastupa zastara.zanima me i kakva su vasa iskustva sa oprastanjem kamata jer ja sam nezaposlena,suprug ima 2300 kn place,sa nama zivi nase dijete a on placa alimentaciju 1000 kn za dijete iz prvog braka.najljepsa hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija