Jump to content

dekman

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prokleta izmišljena dosjelot,pa zar onaj tko je izbivao iz zemlje preko 20 godina tj. kad se odluči vratiti natrag može ostati bez svoje djedovine ili očevine ??? Zar onaj tko ima livade , šume i oranice svako toliko mora obilaziti svoj imetak ???
  2. Evo jos jedan apsurd u našoj državi!!! Od prijatelja otac kupi kuću i nekoliko pasnjaka za što postoji kupoprodajni ugovor.Nakon smrti prodavatelja bliža i dalja rodbina prodavatelja tvrdi da je to njihovo jer je to pokojnik prodao njihovom ocu ali da to oni nisu nikad prepisali na sebe i opet isti scenarij isti odvjetnik ,isti sudac ... svjedoci tvrde nakon 30 godina da je to njihovo.Ako je tako zar im 30 godina nije bilo dovoljno vremena da to prepišu na sebe ???Nego se gospoda sjetila kada je prodavatelj umro da otimaju pošteno plaćeno. Ako postoji odvjetnik u RH koji misli da može razbiti Crikveničku kuhinju nek nam se javi na pp. ili javno
  3. Pokojni djed je 1965 kupio obiteljsku kuću sa 30- ak tada pašnjaka od čovjeka koji se preselio u Ameriku o čem postoji kupoprodajni ugovor.Jedino što djed nije napravio je da se nije uknjižio na katastar i gruntovnicu.Nakon 10ak godina razna obitelj od prodavatelja se sjetila i dosjetila kako na lagan način doci do tada pašnjaka, a danas vrijednih građevinskih zemljišta.Skupili su lažne svjedoke koji su svjedočili da su oni obrađivali zemlju pa je sud na konto toga tj. njihove dosjelosti 1977 njima dodijelio nekoliko tih parcela.Oni su tada u svojim redovima imali poznatog odvjetnika i tako je krenulo redom, najprije jedna ... druga ... treća i moja obitelj je počela polako gubiti parcele koje je pok.djed uredno platio. Postoji sada jedna parcela od 800 m2 gdje je vidljivo da je i nju sud dodijelio njima 1977 ali se oni nisu uknjižili nigdje pa sad opet podnose tužbu na djedove nasljednike.Zemljišta se nalaze u Crikvenici. Pitanje - da li postoji u RH odvjetnik koji bi nam pomogao da barem povratimo ovu parcelu ?
  4. Da li ako koristim max tv moram i dalje plaćati namet Rtv?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija