Jump to content

Inq

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Inq

    Hvala

    Hvala svima koji pomazu ljudima u nevolji svojim savjetima i iskustvom. Ja sam prije dolaska na ovaj forum mislio da je moj slucaj prilicno jednostavan i da ne mogu izgubiti. Tek ovdje su mi ljudi otvorili oci i ukazali na potrebu za dobrim odvjetnikom jer ono sto sam ja mislio da je bitno u parnici se uopce ne razmatra. Zahvaljujuci vama kvalitetnije cu se pripremiti i sanse u uspijeh ce mi poprilicno narasti. Hvala.
  2. a koliko se tog rada mora obaviti za 500 kn. Ili hipotetski recimo da sam isprovociran u javnosti i fizicki sam ozljedio nekog. Cuo sam da je to prekrsajna kazna od 30000 kn. I npr. nemam te novce i zelim to zamjeniti za rad. Koliko godina bi morao to odradjivati. I kako se to uskladjuje sa poslom. Jel bi mogao ici na posao pa to odradjivati popodne ili moras na godisnji i sta ti ja znam.
  3. dakle nemam samo jedno dijete nego dvoje. sina 4,5 g. i kcer 2,5 g. Kcer jos uvijek doji (naravno kad je kod nje.) U braku 5 g. i 1 g. zajednickog zivljenja prije braka. Meni i svima oko nas se brak cinio idilican, a u trenutku odlaska zena mi je rekla ne volim te, nisam te nikad ni volila i ne zelim vise zivjeti u lazi. a ja . Nakon toga saznam da ona ima nesto s nekim vec 4 mjeseca itd. E sad. Ja sam otac koji je bio na oba poroda, aktivno sudjelovao u njihovu odrastanju i sta ja znam. Nisam problematican tip,... I uz sve to saznam da nemam nikakve sanse dobiti jedino sto zelim. A to su moja dva andjela. Mislio sam otici do D. V. pitati imam li ikakve sanse. Ali s obzirom da me zena ostavila sa kreditima nisam bas u mogucnosti placati neke zvijezde. Zato i trazim savjete okolo jer necu se upustati u nesto sto je 100% neizgledno, a pritom djecu uskratiti i za ovo malo sto im mogu priustiti.
  4. a jel zna netko sto mi je cinit. mislim borio bih se ja, ali odakle krenuti.
  5. ne, ja ne mislim da je ona kurva. mozda je dvolicna, licemjerna i sl. zbog nacina kako je ovo privela kraju, ali prostitucijom se ne bavi. cak mi je malo i zao jer tip kojeg je nasla ne misli nista ozbiljno, a ona se zaljubila. ali u toj svojoj zaljubljenosti je pocela zanemarivati djecu. vecinu vremena su kod mene (meni super), a kad su kod nje otresa se na njih i zanemaruje ih. To mi mali kaze cim ga pokupim, a ni ne pitam ga nista. Tipa udarila ga je, vice na njih da idu spavat jer ona mora nesto jos raditi, ... iz svega ja sam odllucio boriti se za skrbnisvo, mada sam joj u pocetku rekao da necu.
  6. Dakle, zena je napravila preljub, imam dokaze. Mogu li to ikako iskoristiti u brakorazvodnoj parnici. Naime ja zelim skrbnistvo nad djecom jer mislim da sam stabilnija osoba od nje.
  7. cuj, meni se cini da nabrojane simptome ona ima. samo 10000 kuna ja nemam, a rezultat i nije siguran. to me malo muci...
  8. znaci, ako ne uspijem dokazati ludost nemam sanse. mislim, ona je napustila bracnu zajednicu jer se odjednom sjetila da muza nije nikad ni voljela pa ne zeli vise lagati sebe i druge. Muzu naravno sok jer nije imao pojma ni o cemu, slutio nista. ko zna hoce li se za godinu dvije sjetit da ni djecu ne voli. mislim zena je pukla naprosto. mozda to i je BPD.
  9. Sto otac mora napraviti da dobije skrbnistvo nad djecom od 2.5 i 4.5 godina. Ima li uopce sanse.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija