Jump to content

cini

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. i ja bih bila zahvalna mikli ili bilo tko drugi da mi pošalje materijale za pravosudni! Velika hvala! e-mail: marina.tkalcevic@ri.htnet.hr
  2. Poštovani kolege! Ako je itko dobio materijale iz trgovačkog a radi se o predavanjima sutkinje Lovrić, neka mi ih proslijedi na mail:marina.tkalcevic@ri.htnet.hr Velika hvala!
  3. Poštovani kolega Magiur! samo da vam javim da ne mogu otvoriti predavanja sutkinje Lovrić pa ako mi možete ponoviti slanje! Puno hvala!
  4. Pozdrav svima a posebno kolegi Magiuru! Molila bih materijale od Lovrić za trgovačko na mail: marina.tkalcevic@ri.htnet.hr Isto tako molila bih kolegu da pobliže opiše onu knjigu iz uprave, tko je nakladnik i gdje je ima za kupiti? Puno hvala!
  5. Bok Doroty! Stalno mi je javljalo da ti nije došla poruka. Važno je da si dobila skriptu, od mene ili nekog drugog, nije važno! Pozdrav i sretno!
  6. Oprostite, ali da li mi možete ponovno poslati na mtmt@net.hr, jer mi na drugoj adresi jako sporo učitava!Hvala!
  7. Opet ja! Adresa je bez uskličnika! Sorry! Hvala!
  8. Evo onda druge e-mail adrese: marina.tkalcevic@ri.htnet.hr! Hvala na upozorenju i na skripti!
  9. I ja bih molila skriptu na mtmt@net.hr ! Hvala!
  10. Pozdrav svima! Puno puta posjećujem legalis i baš nisam uočila da postoji tema o nama koji smo pali ispit! Sigurno vas ima pa bi molila sve koji su u istoj situaciji kao i ja da se jave! zanima me kako dalje? Naime, pala sam u četvrtom mjesecu! Nastavila sam raditi i nikako ne stižem ponavljati gradivo za pravosudni! Polagati ću po novom zakonu, ne znam šta me čeka! Osjećam se jadno! Imali li netko dobar savjet kako dalje? Hvala
  11. Da li netko zna kad počine rok u travnju? neke stvari nisam ni prešla, a tad izlazim? poludjet ću!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija